Anunţ

Cursă Sibiu Oradea: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Oradea până la Sibiu
Autocar Oradea ↔ Sibiu în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 90,50* RON
de la 10h 16min

De la Oradea la Sibiu cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la Oradea la Sibiu?

Oradea și Sibiul sunt două dintre orașele care au căpătat foarte multă popularitate în ultimii 5 ani printre turiștii internaționali datorită campaniilor active de promovare a frumuseților locale prin intermediul platformelor de socializare. Fiind în același timp două dintre cele mai mari și mai frumoase orașe ale țării, foarte mulți oameni călătoresc zilnic între ele în interes personal sau de serviciu.

Companiile de transport persoane pun la dispoziția călătorilor mai multe variante dintre care aceștia pot alege: autocarul, microbuzul, trenul, avionul, automobilele închiriate sau mașina personală. Cei care vor să viziteze mai multe locuri pe traseu pot alege chiar o combinație între acestea.

Una dintre cele mai bune variante pe care o puteți alege este cea de autocar Oradea Sibiu. Astfel veți scăpa de stresul de a fi șofer și vă veți relaxa în timp ce admirați frumoasele peisaje de pe parcurs. Amatorii de călătorii cu trenul vor trebui să plătească ceva mai mult pentru un bilet, dar dacă sunteți într-adevăr nostalgici și pasionați puteți găsi o variantă potrivită programului și buzunarului dumneavoastră. Un automobil sau un zbor sunt variante potrivite celor care doresc să ajungă mai rapid la destinație.

Cu autocarul la Sibiu

Sibiu
Sibiu, România | © boerescul - deposit

Unul dintre cele mai vizitate orașe ale țării datorită vibe-ului occidental împletit cu atmosfera medievală tipică Transilvaniei, Sibiul este de asemenea centrul cultural, istoric și administrativ al județului cu același nume. Turiștii adoră să vină aici pentru o vacanță sau un citybreak scurt deoarece găsesc în orașul transilvănean liniștea și pacea care lipsesc din ce în ce mai des din orașele situate în Vestul Europei.

Transportul în comun se face prin intermediul autobuzelor care deservesc toate colțurile orașului pentru ca locuitorii și vizitatorii să poată ajunge unde au nevoie rapid și în siguranță.

 

Ruta Sibiu – Oradea

Ruta de întoarcere traversează, ca și ruta dus, zone de munte, deal și câmpie tipice reliefului românesc. În cazul în care vă decideți să parcurgeți acest drum cu un automobil personal trebuie musai să vizitați și orașul Cluj- Napoca, situat în apropiere. Cea mai bună variantă este să opriți acolo pentru prânz și să savurați o porție de varză a la Cluj alături de un vin bun.

Cu autocarul la Oradea
Centru Oradea
Oradea Romania | © calinstan - deposit.com

Oradea este cel mai mare oraș al vestului României, fiind în același timp centrul cultural, istoric, turistic și administrativ al zonei. Cei mai mulți turiști obișnuiau să vină aici deoarece orașul se află în apropierea a două stațiuni balneoclimaterice foarte populare, Băile Felix și 1 Mai.

În ultimii ani, după o campanie de promovare susținută atât online cât și offline și numeroase investiții făcute de administrația locală, Oradea a devenit un orășel boem care atrage foarte mulți turiști străini prin atmosfera lui fresh și liniștită. Fiind mult mai ieftin decât vestul Europei dar aducând aceeași atmosferă și oameni de calitate, Oradea a devenit în ultimii ani o destinație perfectă pentru o vacanță sau un citybreak de vis în România. Rețeaua de tramvai de aici este una dintre cele mai vechi din țara noastră, fiind inaugurată încă din anul 1906.

Autobuz de la Oradea până la Sibiu în comparaţie cu trenul
Oradea, Gară principală
Sibiu
cu: CFR Calatori
de la 90,50* RON
Oradea, Gară principală
Sibiu
cu: CFR Calatori
de la 97,15* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×