Anunţ

Cursă Oradea București: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la București până la Oradea
Autocar București ↔ Oradea în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 120,20* RON
de la 12h 32min

București Oradea cu autocarul, trenul sau mașina personală

Cum ajung de la bucurești la Oradea?

Cursa București Oradea se poate face prin mai multe mijloace, cum ar fi cu trenul, cu autocarul, cu avionul sau cu mașina personală. Prima în topul preferințelor călătorilor se află însă varianra de autocar București Oradea.

Pentru a călători de la București la Oradea aveți o mulțime de variante și companii de transport care se ocupă cu transportul pasagerilor cu autocarul. O călătorie poate dura minim 13 ore și maxim 24, în funcție de ruta aleasă și de compania care se ocupă de transport. Cert este faptul că o călătorie cu autocarul vă permite să vă relaxati și să nu acumulați stresul tipic unei călătorii cu mașina personală. Drumul cu trenul este de asemena o variantă foarte bună, dar trebuie să știți că un bilet de tren București Oradea va costa mai mult decât cel de autocar, iar călătoria va fi mai lungă.

În cazul în care vă doriți să ajungeți rapid și aveți un buget mai ridicat, puteți opta și pentru varianta de a călători cu avionul.

Cu autocarul la Oradea

Centru Oradea
Oradea Romania | © calinstan - deposit.com

Oradea este un oraș cu o poziție geografică strategică și importantă pentru România. Tocmai din acest motiv, orașul este conectat nu doar cu celelalte municipii din țară și capitala noastră București, ci și cu alte capitale mari din Europa. Transportul public în oraș este foarte bine organizat.

Tramvaiul a fost inaugurat în anul 1906, fiind printre cele mai longevive din țara noastră. Evident, rețeaua de tramvai a fost modernizată de-a lungul timpului. Aveți de asemena opțiunea de a călători și cu autobuzul, stațiile fiind amplasate la distanțe scurte una față de celalată și în locuri importante din oraș.

Ruta Oradea – București

Ruta Oradea București traversează mai multe regiuni extraordinar de frumoase ale Românei: Crișana, Transilvania și Muntenia. De asemenea, trece prin multe orașe superbe, unele cu o importanță istorică deosebită: Deva, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Pitești. Poate cele mai frumoase priveliști le veți admira pe valea Oltului, celebră pentru frumusețea ei, dar nu sunt de neglijat nici câmpiile, podișurile și restul zonelor muntoase pe care le veți traversa în drumul dumneavoastră spre capitală.

Pe ultima parte a rutei veți călători pe autostrada București Pitești. În cazul în care aveți mai mult timp liber și vă doriți să vedeți cât mai multe din frumusețile patriei, vă recomandăm să vă opriți într-unul dintre aceste orașe pentru a-l vizita și a vă destinde.

Cu autocarul la București
București
București, România | © bloodua - depositphotos

București este capitala României și totodată cel mai mare oraș atât ca suprafață cât și ca populație, având peste 2 milioane de locuitori. Fiind centrul cultural, de business, turistic, economic și politic al României, se bucură de o rețea de transport public mai diversă decât restul țării, în principal deoarece aici călătorii pot opta și pentru o călătorie cu metroul, fiind singurul oraș din România dotat cu un astfel de mijloc de transport.

Alte variante cuprind autobuzul, trolleybus-u, tramvaiul sau taxi-ul. Majoritatea turiștilor vin aici pentru a vedea Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare clădire din lume, dar și pentru viața de noapte care îi încântă prin libertatea excesivă pe care le-o oferă la un preț accesibil. În 2017 în București au venit nu mai puțin de 2 milioane de turiști.

Autobuz de la București până la Oradea în comparaţie cu trenul
28 mar. 20:00
București
29 mar. 04:20
Oradea prin Sânmartin
cu: BlaBlaCar
de la 98,54* RON
28 mar. 20:00
București
29 mar. 04:20
Oradea prin Sânmartin
cu: BlaBlaCar
de la 98,54* RON
Autobuz de la Oradea până la București în comparaţie cu trenul
29 mar. 19:26
Oradea, Gară principală
30 mar. 07:58
București
cu: CFR Calatori
de la 120,20* RON
03 apr. 19:26
Oradea, Gară principală
04 apr. 07:58
București
cu: CFR Calatori
de la 120,20* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Conexiuni populare de curse București
Conexiuni populare de curse Oradea
Conexiuni populare de curse București
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×