Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să știți, atunci când călătoriți
Prima pagină Blog Litoralul Românesc

Litoralul Românesc

kurze Bildbeschreibung mit einem Keyword eingeben

Mersul la mare a fost dintotdeauna activitatea estivală preferată a românilor din toată țara. Vibe-ul relaxant, vacanța copiilor și sunetul valurilor care se sparg la mal fac deliciul sutelor de mii de turiști pasionați care călătoresc în fiecare vară către stațiunile pline de la Marea Neagră. Chiar dacă noua modă este să ne facem vacanțele în țări străine, cu precădere Grecia, Croația sau Bulgaria, o călătorie cu autocarul sau cu trenul pe litoralul românesc rămâne totuși o variantă potrivită pentru toate gusturile deoarece oferă o alternativă la zilele sufocante din orașul natal oricui dorește câteva zile de distracție, iar operatorii de transport oferă nenumărate posibilități în această privință.

 
  • Plajele cu nisip fin și relaxare cât cuprinde – Motivul principal pentru care mergem la mare este să ne bronzăm, să ne bălăcim și să ne relaxăm pe nisipul fierbinte. Din fericire Marea Neagră are o plajă continuă de 244km de la nord către sud, deci aveți o mulțime de locații dintre care puteți alege. Fie că vă doriți liniște și mergeți în extremele litoralului, fie că vă doriți agitație și multă distracție și alegeți Costinești,  Mamaia sau Vama Veche ca destinație finală, puteți petrece un timp de neuitat alături de prieteni, familie sau chiar cu toți apropiații în același timp!
  • Cluburile pentru petrecăreți – Cei mai tineri doresc multă distracție noaptea și multă relaxare ziua! Din acest motiv antreprenorii locali au deschis nenumărate cluburi și discoteci care oferă petrecăreților nopți de neuitat și zile relaxante pe plaja privată a clubului la prețuri pentru toate buzunarele. Dacă v-ați plictisit de aceleași locuri mereu aglomerate din orașul vostru puteți pleca oricând către litoral unde veți găsi localuri fresh, oameni noi și noi oportunități de distracție la maxim!
  • Satul de vacanță Mamaia și parcurile de distracții din fiecare stațiune – Copiii sunt cei mai mari fani ai Mării Negre, dar nu neapărat din motive de bălăceală. Foarte mulți dintre ei adoră Satul de Vacanță din Mamaia și parcurile de distracții din fiecare stațiune unde se pot da în distracțiile puse la dispoziție de către organizatori, pot concura pentru premii atractive la concursurile tip basketball sau tir cu arcul și pușca sau pot mânca toate dulciurile delicioase puse la dispoziție de comercianții locali.
  • Circul – Ce poate fi mai potrivit după o zi la plajă decât un spectacol superb cu acrobați, animale periculoase, dresori, clowni simpatici, baloane, dulciuri și voie bună? Cortul răcoros al circului vă stă la dispoziție toată vara pe litoral deoarece circarii cunosc dorința publicului de a se distra și de a vedea numere care mai de care mai interesante și mai spectaculoase! Indiferent de stațiunea unde vă aflați veți avea ocazia mereu să cumpărați un bilet la un spectacol circ, la mare!
  • Restaurantele și cherhanalele pescărești – Gurmanzii există printre noi din totdeauna și doar cel care nu a mâncat o ciorbă de pește făcută ca la mama acasă cu pește proaspăt pescuit din Marea Neagră poate nega cât este de delicioasă! Dacă deja vi s-a făcut poftă, porniți rapid către litoral până nu se sfârșește vara și trebuie să așteptați din nou un an pentru a savura preparatele delicioase cu specific marinăresc!

Avantajele aventurii

Cea mai potrivită variantă pentru a vă relaxa rapid împreună cu familia în cele câteva săptămâni de vară care au rămas din acest sezon este chiar o excursie pe litoralul românesc! În plus, vă puteți bucura chiar mai mult de zilele libere alegând ca metodă de transport până la destinație o călătorie cu autocarul.

Avantajele acesteia sunt multe, dar cele mai importante sunt prețul mic, eliminarea stresului de a fi șofer și posibilitatea de a vă relaxa citind o carte sau ascultând muzică în timp ce un șofer profesionist preia toată responsabilitatea condusului și se asigură că veți ajunge la timp și în siguranță la destinație. Firmele de transporturi persoane oferă multe variante cu plecări din toate marile orașe ale țării, deci este timpul să porniți cu multă veselie spre o vacanță de vis!

Litoral Vama Veche
Litoralul românesc | © salajean - depositphotos.com

Creată la data de 17.08.2018
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×