Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să știți, atunci când călătoriți
Prima pagină Blog Destinații de iarnă pentru toată familia

Destinații de iarnă pentru toată familia

Iarna la Ski

Iarna nu-i ca vara, dar ne putem distra la fel de bine ! Dacă sunteți printre cei care consideră că doar vremea superbă și temperaturile ridicate garantează distracție nemăsurată avem vești excelente care vă vor schimba percepția – iarna poate fi la fel de agreabilă sau chiar mai antrenantă decât orice sezon estival ! Desigur, un pahar de vin fiert sau o cană uriașă de ciocolată caldă sunt idei excelente pentru o seară de vis în anotimpul rece, dar le apreciem mult mai mult atunci când le savurăm după o zi întreagă petrecută pe schiuri sau la un târg de Crăciun!

 

Unde mergem?

Unde mergem pentru distracție fără măsură pe timp de iarnă ? Orașe și stațiuni din toată lumea vă așteaptă cu prețuri pentru toate buzunarele, cu peisaje de vis și cu idei de activități care vă vor transforma sejurul într-o vacanță de neuitat!

Pentru că nicăieri nu-i ca acasă dar sute de destinații superbe din țară nu primesc suficienți vizitatori cât ar merita, vă propunem o escapadă în Țara Moților – Stațiunea Arieșeni. Dacă aglomerația de pe Valea Prahovei v-a determinat să renunțați la sejururile montane în România aflați că în Aerieșeni puteți schia, face snowboard, saniuș, plimbări cu ATV-ul sau cu snowmobil-ul într-o atmosferă de vis și cu suficientă libertate de mișcare. Dacă nu aveți chef să conduceți, puteți să vă lăsați oricând pe mțna profesioniștilor și să cumpărați un bilet de autocar sau de tren online.

Alpii Austrieci – din ce în ce mai populari printre turiștii români datorită prețurilor decente cu care își atrag în fiecare an vizitatorii, stațiunile din apropierea orașului Salzburg pot fi o alternativă pentru amatorii de sporturi de iarnă. Sute de kilometri de pârtie vă așteaptă în stațiuni precum Kitzbühel, Mayrhofen sau Obertauern indiferent de nivelul dumneavoastră de pregătire în ale sporturilor montane.

Finlanda, Laponia - Tărâmul lui Moș Crăciun este întotdeauna o idee bună pentru o vacanță de vis atât pentru adulți, dar mai cu seamă pentru cei mici. O destinație superbă care oferă numeroase posibilități de distracție pentru toți membrii familiei. În plus, prețurile au scăzut mult în ultimii ani deci o vacanță aici a devenit accesibilă oricui și-o dorește.

Londra – Pârtia de schi nu vă face cu ochiul, scârțâitul saniei pe zăpada proaspătă nu vă face inima să vă tresară și vinul fiert băut pe vârful muntelui nu vi se pare o idee prea fericită? Nicio problemă! Târgul de Crăciun din Londra este cel mai frumos și faimos eveniment de acest fel din întreaga lume. Turta dulce și ceaiul englezesc savurate la temperaturile scăzute de iarnă vă vor încânta cu siguranță! În plus, nicăieri nu veți găsi decorațiuni de Crăciun la fel de superbe ca aici.

Târgul de Crăciun

Dacă sunteți patrioți convinși aflați că obiceiul Târgurilor de Crăciun a început să ia amploare și în țara noastră. Curiozitatea și dorința de aventură vă pot conduce către orașe superbe precum Brașov, Sibiu, Iași, Oradea, Timișoara sau, de ce nu, Baia Mare unde veți rămâne cu siguranță impresionați de atmosfera îmbietoare tipică sezonului cadourilor! În plus, tradițiile românești de Crăciun unice în lume se păstrează cu sfințenie în mai toate zonele țării. Astfel, veți regăsi în sufletul dumneavoastră nostalgia copilăriei și vă veți bucura la fel ca atunci de bunătățile tradiționale și de ritualurile menite să aducă bucurie și voie bună tuturor celor prezenți.

Faceți o surpriză celor dragi și organizați o superbă escapadă de iarnă într-unul dintre locurile propuse de noi! Vestea cea mai bună este că nu va trebui să vă preocupați decât pentru biletele de hotel sau pensiune, deoarece transportul rapid și în deplină siguranță este asigurat de companiile de transport cu autocarul. Oriunde alegeți să călătoriți iarna aceasta puteți scăpa de stresul șofatului și petrece mai mult timp cu cei dragi în confort maxim, la prețuri mai mult decât potrivite oricărui buget. În plus, locurile din autocar pot fi rezervate din timp iar dumneavoastră vă puteți asigura că vacanța plănuită alături de cei dragi va fi perfectă din prima secundă!

kurze Bildbeschreibung mit einem Keyword eingeben
Stațiune de ski | © Elnur - depositphotos.com

Creată la data de 09.11.2018
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×