Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să știți, atunci când călătoriți
Destinații de iarnă pentru toată familia

Iarna la Ski

Iarna nu-i ca vara, dar ne putem distra la fel de bine ! Dacă sunteți printre cei care consideră că doar vremea superbă și temperaturile ridicate garantează distracție nemăsurată avem vești excelente care vă vor schimba percepția – iarna poate fi la fel de agreabilă sau chiar mai antrenantă decât orice sezon estival ! Desigur, un pahar de vin fiert sau o cană uriașă de ciocolată caldă sunt idei excelente pentru o seară de vis în anotimpul rece, dar le apreciem mult mai mult atunci când le savurăm după o zi întreagă petrecută pe schiuri sau la un târg de Crăciun!

Litoralul Românesc

kurze Bildbeschreibung mit einem Keyword eingeben

Mersul la mare a fost dintotdeauna activitatea estivală preferată a românilor din toată țara. Vibe-ul relaxant, vacanța copiilor și sunetul valurilor care se sparg la mal fac deliciul sutelor de mii de turiști pasionați care călătoresc în fiecare vară către stațiunile pline de la Marea Neagră. Chiar dacă noua modă este să ne facem vacanțele în țări străine, cu precădere Grecia, Croația sau Bulgaria, o călătorie cu autocarul sau cu trenul pe litoralul românesc rămâne totuși o variantă potrivită pentru toate gusturile deoarece oferă o alternativă la zilele sufocante din orașul natal oricui dorește câteva zile de distracție, iar operatorii de transport oferă nenumărate posibilități în această privință.

Cele mai căutate city break-uri din România

kurze Bildbeschreibung mit einem Keyword eingeben

Fie că ești pasionat de job-ul tău sau nu, cu toții avem nevoie de o vacanță din când în când. Din fericire, noua modă în materie de timp liber sunt vacanțele scurte, de weekend, cunoscute printre pasionații de călătorii sub numele de „city breaks”. Prin intermediul unui city break poți să ieși din orașul de domiciliu, te poți relaxa alături de cei dragi și te poți lăsa purtat de val într-o cultură cu totul și cu totul nouă la un preț modic pe care și-l poate permite oricine.

Cu autocarul în vacanță

În vacanță

Vara este oficial aici și temperaturile ridicate ne fac să ne gândim în fiecare clipă la concediu și la vacanța care se lasă de mult așteptată. Din fericire există o abundență de oferte și posibilități de a te relaxa în vacanța de vară.

10 sfaturi utile de călătorie

Ideen und Tipps für Ihre Fernbusfahrt.

Care este diferența dintre un călător cu autobuzul relaxat și unul enervat pe distanțe lungi? Pregătirea călătoriei pe distanțe lungi cu autobuzul vă va ajuta să vă bucurați de o călătorie relaxată - în particular pentru o excursie lungă cu autocarul, ca de exemplu de la București la Sibiu. Deci ce ar trebui să aveți în minte? În continuare am compilat primele 10 sfaturi pentru a vă bucura de o călătorie plăcută.

Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×