Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să știți, atunci când călătoriți
Prima pagină Blog Cu autocarul în vacanță

Cu autocarul în vacanță

În vacanță

Vara este oficial aici și temperaturile ridicate ne fac să ne gândim în fiecare clipă la concediu și la vacanța care se lasă de mult așteptată. Din fericire există o abundență de oferte și posibilități de a te relaxa în vacanța de vară.

 

Dacă nu ai încă planuri pentru vacanța de vară, te vom ajuta cu câteva idei pentru a te bucura de un concediu reușit.

În timp ce o vacanță reprezintă un prilej de a te relaxa, știm cu toții că de fiecare dată există un element care pare să ne îngrozească, iar de cele mai multe ori acel moment este redat de călătoria propriu-zisă pentru a ajunge la destinația de vis. Probabil una dintre cele mai bune opțiuni este să mergi în vacanță cu autocarul cu unul din multiplii operatori de trasport de pe piață.

  • scapi de stresul de a conduce
  • vei putea lua cu tine mult mai multe bagaje în comparație cu varianta în care alegi să zbori zbor
  • prețul va fi de cele mai multe ori mult mai mic
  • ușurința de a găsii un bilet în ultimul moment fără a plătii mai mult
Unde mergem?

Litoralul Mării Negre reprezintă unul dintre cele mai vizate obiective turistice de vară de pe teritoriul țării noastre, iar pentru a ajunge aici nu trebuie decât să dați câteva clickuri și veți găsii o conexiune cu autocarul din orice colț al țării. În timp ce vacanța la mare pare să fie cea mai îndrăgită opțiune, minunata noastră țară oferă posibilitatea unei vacanțe la munte pe care cu siguranță nu o vei uita ușor.

Dar opțiunile tale nu trebuie să se limiteze la a rămâne pe teritoriul țării pentru a te bucura de o vacanță cu autocarul fără griji. În ultimii ani transportul cu autocarul s-a dezvoltat enorm de mult, iar operatorii de transport au în portofoliul lor nenumărate curse către țări cum ar fi Bulgaria, Turcia, Grecia sau Italia.

Din București poți ajunge în doar 6 ore pe litoral bulgăresc sau în puțin peste 10 ore veți ajunge în marele oraș turcesc Istanbul.

În vacanță
În vacanță | © rasulov - depositphotos.com

Creată la data de 03.07.2018
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×