Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să știți, atunci când călătoriți
Prima pagină Blog 10 sfaturi utile de călătorie

10 sfaturi utile de călătorie

Ideen und Tipps für Ihre Fernbusfahrt.

Care este diferența dintre un călător cu autobuzul relaxat și unul enervat pe distanțe lungi? Pregătirea călătoriei pe distanțe lungi cu autobuzul vă va ajuta să vă bucurați de o călătorie relaxată - în particular pentru o excursie lungă cu autocarul, ca de exemplu de la București la Sibiu. Deci ce ar trebui să aveți în minte? În continuare am compilat primele 10 sfaturi pentru a vă bucura de o călătorie plăcută.

 

Înainte de călătorie

1. Salvați bani

Ca principiu general: Rezervați devreme, plătiți mai puțin. În special în zilele de sărbătoare, biletele de autobuz ieftine sunt rare și prin urmare vândute rapid.

Dacă doriți să luați autobuzul în timpul săptămânii, vă puteți permite un pic mai mult timp cu rezervarea. Foarte des veți obține cele mai favorabile oferte cu doar câteva zile înainte de călătoria cu autobuzul.

2. Călătoriți fără stres

Alegeți călătoria cu autocarul cu foarte puține schimbări și rețineți întotdeauna că autobuzul poate fi întârziat.

3. Tipăriți biletele

Chiar dacă este suficient ca anumiți furnizori de autobuze să prezinte biletul în formă digitală, ca de exemplu pe smartphone, să aveți un bilet de autobuz tipărit la îndemână, poate fi avantajos în cazul în care bateria va murii.

Dacă este prima dvs. călătorie cu autobuzul spre un anumit oraș, șederea dvs. va beneficia de copii tipărite suplimentar de hărți ale orașului și de sistemul de transport public local, rezervarea hotelului, biletul de întoarcere și ora de întâlnire (acolo unde este cazul) etc.

4. Timpul de pe durata călătoriei - nu-l pierdeți, folosiți-l

Înainte de călătoria dvs. gândiți-vă la lucruri cum să petreceți timpul în timpul călătoriei cu autobuzul interurban. Într-adevăr, există mulți furnizori de transport pe distanțe lungi care oferă cărți gratuit sau chiar un centru media, dar este posibil să nu vă bucurați de selecția lor.

Niște sugestii:

  • Simțiți-vă liber să aduceți o carte, un ziar sau o revistă la alegere.
  • Fiți productivi și urmați-vă pe lista de priorități, cum ar fi lucrul la eseu, prezentare, etc.
  • Alternativ, puteți să vă odihniți în autobuz și să dormiți puțin. În acest caz o mască de ochi, dopuri de urechi și o mică pernă ar putea fi la îndemână.

5. Împachetați cu cap

Rețineți: atunci când călătoriți cu autobuzul de lungă distanță, trebuie să depozitați bagajele în cală. Aceasta înseamnă că în timpul călătoriei nu veți avea acces la ea pentru a obține o carte, o pernă sau orice altceva. Tot ceea ce aveți nevoie în timpul călătoriei trebuie să fie ambalat în geanta de mână. Ar fi păcat să afli că la scurt timp după ce autobuzul a plecat, căștile sau cartea de prindere sunt împachetate în bagaje. Deci, pentru a avea o călătorie plăcută cu autobuzul, ar trebui să depozitați tot ce aveți nevoie gata de mana.

Ce să ai în bagajul de mână:

  • mâncare și apă
  • încărcător petru telefon, tabletă, etc.
  • acumulator extern (în cazul în care portul de incărcare din autocar nu funcționează)
  • căști audio
  • dopuri de urechi
  • o pernă de călătorie
  • carte, ziar, revistă

6. Nu întârzia

Încercați să fiți la timp, deoarece autocarul nu va aștepta! Dacă nu cunoașteți bine zona de plecare sau de destinație, vă sfătuim să imprimați secțiunea corespunzătoare a hărții pe care o găsiți în rezultatul căutării. Acesta va economisi timp prețios pentru a cunoaște zona plecării în cazul în care vă întoarceți târziu. În timp ce vă aflați în autobuz, vă puteți familiariza cu zona destinației. În prealabil puteți face unele cercetări în ceea ce privește conectarea autobuzelor din sistemul de transport public. Toate acestea contribuie la o plecare relaxantă și la sosirea călătoriei dvs.

Pe durata călătoriei

7. Mâncare și băuturi

O călătorie cu autobuzul interurban poate fi și mai plăcută, cu mâncare și băuturi bune. Încercați totuși să vă asigurați că nu deranjați pe ceilalți cu mirosul.

Sfatul nostru: În timpul călătoriilor lungi cu autocarul, alimentele puternice mirositoare sunt cel mai bine consumate în timpul pauzelor din afara autobuzului. Unele companii de transport oferă, de asemenea, gustări și băuturi la bord. Experiența arată însă că nu te poți baza mereu pe asta.

După călătorie

8. Nu-ți uita bagajul

Încercați să faceți o notă mentală despre unde șoferul de autobuz v-a depozitat bagajele. Deoarece șoferul trebuie să vă descarce geanta atunci când coborâți, va aprecia mai târziu informațiile. Cu toate acestea, la oprirea în terminal, toate bagajele vor fi descărcate și puteți să vă luați bagajul și să vă aflați în mișcare.

Sfatul nostru: Păstrați distanța și lăsați conducătorul autobuzului să-și facă treaba. Cu toate acestea, păstrarea unui ochi pe geanta dvs. în timpul procesului de descărcare - vă garantează că vă aflați pe drum în cel mai scurt timp.

Încă un sfat: Când trebuie să prinzi o escală - este bine să ai bagajul la îndemână.

9. Împărtășește experiența

În cazul în care păstrați o călătorie cu autocarul în minte pozitiv, ar trebui să spuneți prietenilor și familiei dvs. sau să raportați experiența dvs. pe o platformă de rating. Un furnizor de autobuze de lungă distanță care oferă un serviciu bun merită lauda ta. Poate că această companie de autobuze oferă curse mai interesante pentru dvs. sau pentru alții.

10. Folosește busradar.ro

Nu în ultimul rând, apreciem dacă continuați să utilizați portalul de comparație busradar.ro pentru a găsi călătoria perfectă cu autobuzul sau autocarul. La urma urmei, rețeaua de autobuze pe distanțe lungi este în continuă creștere, iar noi rute de autobuze sunt oferite aproape zilnic, care pot fi ușor comparate pe site-ul nostru.

Cu aceste sfaturi, sperăm că am făcut călătoria pe distanțe lungi chiar mai atrăgătoare și vă dorim o călătorie cu autobuzul bună și ieftină - din nou și din nou!


© pushkarevskyy - depositphotos.com

Creată la data de 15.05.2018
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×