Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să știți, atunci când călătoriți
Prima pagină Blog Rezervă biletele online

Rezervă biletele online

Rezervare bilet online

Ați dori să rezervați o călătorie cu autocarul pe distanță lungă știind că biletele online sunt deosebit de ieftine? Cu toate acestea, nu ați rezervat niciodată un bilet online pentru o călătorie cu autocarul și sunteți puțin nesigur?

În continuare, veți găsi mai multe opțiuni pentru rezervarea unui bilet de călătorie interurban cu autobuzul sau autocarul.

 

Rezervă biletele online

Cel mai rapid, mai ieftin și mai simplu mod de a rezerva un bilet este serviciul de rezervare online. Pe portalul nostru de comparație busradar.ro, puteți face acest lucru imediat atunci când rezultatul căutării dvs. este afișat. Doar faceți clic pe butonul "rezervați acum" și veți fi redirecționat automat către furnizorul de autobuze, unde puteți achiziționa un bilet de autobuz online. Plata se va face de cele mai multe ori prin card bancar sau prin Paypal. Uneori efectuarea plății este posibilă și prin DIRECTeBanking.

Rezervați biletele la telefon sau la o agenție de călătorie

De cele mai multe ori aveți opțiunea de a rezerva un bilet de autobuz pe distanțe lungi prin telefon. Mai mult decât atât, puteți primi un bilet la punctele de vânzare specificate. Acest lucru este valabil în special pentru furnizorii de dimensiuni mici care nu oferă încă un serviciu online. Biletul dvs. va fi rezervat prin telefon, plata se va face direct în autobuz. Linia telefonică de asistență va fi găsită pe site-ul web al companiei respective de transport cu autobuzul. Rezervarea unui bilet de autobuz pe distanțe lungi prin telefon este destul de benefică, deși în anumite cazuri există taxe de procesare.

Punctele de vânzare sunt situate, mai ales în formă de puncte turistice, agenții de turism sau cafenele de internet, aproape de stațiile centrale de autobuz, de gări sau de centrul orașului. Cu toate acestea, este posibil ca, datorită taxelor de procesare și de serviciu, prețul unui bilet de autobuz pe distanțe lungi să fie un pic mai scump în acest fel. De obicei există o taxă suplimentară de 3 - 5 EURO per bilet.

Cumpărarea biletelor direct de la șofer

Dacă decideți să călătoriți în mod spontan, puteți cumpăra biletul de la șoferul autocarului și veți plătii prețul standard, cu condiția să rămână locuri libere. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că de cele mai multe ori prețul standard este considerabil mai scump decât prețurile online. În plus, biletele preînregistrate vor avea întotdeauna prioritate. Pentru a cumpăra biletul în mod spontan ar trebui să fiți cu cel puțin 15-20 de minute la stația de autobuz înainte de plecare, din moment ce acest lucru este condiționat de valabilitatea locurilor.

Sfatul nostru: să aveți cartea de identitate întotdeauna la îndemână, chiar dacă nu este menționată de furnizorul de transport.

Rezervare bilet online
biletonline | © doomu - depositphotos.com

Creată la data de 20.11.2017
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×