Anunţ

Autocar București: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la București cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse Râmnicu VâlceaBucurești
de la 39,47 lei
de la 02h 50min
cu Dacos, BlaBlaCar, Alis Grup, CFR Calatori, CDI Transport, Expres Transport
Curse Băile OlăneștiBucurești
de la 48,60 lei
de la 03h 22min
cu Dacos, Alis Grup, CFR Calatori, CDI Transport, Expres Transport
Curse Cluj-NapocaBucurești
de la 66,99 lei
de la 07h 30min
cu Dacos, BlaBlaCar, Alis Grup, CFR Calatori
Curse PiteștiBucurești
de la 23,05 lei
de la 00h 52min
cu Dacos, Alis Grup, CFR Calatori, CDI Transport, Expres Transport
Curse SibiuBucurești
de la 62,00 lei
de la 05h 04min
cu Dacos, Alis Grup, CFR Calatori
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile

Autobuz sau autocar București

București
București, România | © bloodua - depositphotos

Fie că alegi un autocar către București sau tren către București, nu vei duce niciodată lipsă de niciuna din opțiuni. București (www.bucuresti.ro)este capitala României, fiind cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația de 1.883.425 de locuitor face ca Bucureștiul să fie al zecelea oraș ca populație din Uniunea Europeană. Conform unor estimări ale unor specialiști, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni, iar în următorii cinci ani, acest număr va depăși patru milioane.La acestea se adaugă faptul că localitățile din preajma orașului, care vor face parte din viitoarea Zonă Metropolitană, însumează o populație de aproximativ 430.000 de locuitori.

Fiind cel mai mare oraș al României, orașul București este bine conectat și poți ajunge cu ușurință cu autocarul la Sibiu, cu autocarul la Constanța și așa mai departe.

Bucureștiul este principalul nod feroviar (nouă magistrale și o cale ferată de centură de 74 km) și rutier (șapte magistrale, numeroase autogări) al țării; tot aici se află aeroporturile „Băneasa” și „Otopeni” (inaugurat în 1970 pentru traficul internațional). Metroul bucureștean are patru linii magistrale, construite din 1974 și până în prezent, însumând circa 77 km lungime.

Despre București

Fiind cel mai mare oraș și totodată capitala României, 1.677.985 de locuitori trăiesc în limitele orașului, mai puțini față de cifra înregistrată la recensământul din 2002. Mediul urban se extinde dincolo de limitele Bucureștiului, cu o populație de 1,93 milioane de locuitori. Prin adăugarea orașelor satelit din jurul zonei urbane, zona metropolitană a Bucureștiului propusă ar avea o populație de 2,2 milioane de locuitori. Conform Eurostat, Bucureștiul are o zonă mai mare urbană de 2.151.880 rezidenți. Potrivit datelor neoficiale, populația este de peste 3 milioane de locuitori. Din punct de vedere economic, București este orașul cel mai prosper din România și este unul dintre principalele centre industriale și noduri de transport din Europa de Est. Orașul are facilități pentru convenții, instituții de învățământ, zone culturale, centre comerciale, și zone de agrement.

Datorită poziției geografice, dar și faptului că orașul este și cel mai important centru comercial, București este foarte bine conectat cu celelalte orașe din partea de est a României. Cei care fac naveta din afara orașului sau chiar de la depărtare pot alege să folosească autocarul, trenul sau chiar avionul în cazul distanțelor mai lungi.


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×