Anunţ

Autocar Sibiu: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la Sibiu cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse Cluj-NapocaSibiu
de la 40,00 lei
de la 02h 10min
cu Dacos, Alis Grup, Romtimex SRL, EmmaTours SRL, Trans Fam Turistic
Curse Râmnicu VâlceaSibiu
de la 19,40 lei
de la 01h 55min
cu Horas, Dacos, Alis Grup, CFR Calatori, Balint Trans, Expres Transport
Curse Aeroportul Internațional Cluj-Napoca (CLJ)Sibiu
de la 29,70 lei
de la 02h 10min
cu Dacos, Alis Grup, Cento Trans, Romtimex SRL, CFR Calatori, EmmaTours SRL, Trans Fam Turistic
Curse BucureștiSibiu
de la 59,04 lei
de la 03h 50min
cu Dacos, Horas, BlaBlaCar, Alis Grup, Cento Trans
Curse BrașovSibiu
de la 22,50 lei
de la 02h 00min
cu Axi Tours, CFR Calatori, Express BusLine
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile

Cu autocarul la Sibiu

Sibiu
Sibiu, România | © boerescul - deposit

Sibiu (www.sibiu.ro) reprezintă unul dintre cele mai importante orașe din România, fiind un semnificativ centru cultural și economic. Aflat chiar in inima tărâmului lui Dracula, Sibiu are o populație de doar 147.000 de locuitori și este orașul de reședință a județului cu același nume. Cunoscut în germană Hermannstadt, sau în maghiară Nagyszeben, Sibiu a reprezentat timp de secole și până astăzi un oraș cu românesc cu o puternică influență internațională. Municipiul Sibiu a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe din Transilvania, fiind unul dintre principalele centre ale coloniștilor sași stabiliți în zonă. Orașul a fost capitală a Transilvaniei între anii 1692-1791 și 1849-1865. A cunoscut în ultimii ani o renaștere economică și culturală semnificativă. Sibiul este în prezent unul dintre orașele cu cel mai mare nivel de investiții străine din România. În anul 2007 a fost Capitala Culturală Europeană, împreună cu orașul Luxemburg.

Orașul Sibiu reprezintă un important nod rutier în centrul României, deschizând numeroase căi de acces către alte orașe importante, astfel poți să ajungi foarte ușor cu autocarul la Brașov, cu autocarul la Cluj sau Arad. Pe lângă infrastructura bine pusă la punct, poți să ajungi cu trenul la Cluj foare ușor. Sibiu are un aeroport internațional de unde se efectuează curse zilnice către Germania, Austria, Spania, Marea Britanie și Italia, o parte cu escala la Timișoara. Aeroportul a încheiat un amplu proces de modernizare care permite primirea aeronavelor mari.

Ajuns la Sibiu

Odată ajuns la Sibiu, cu siguranță vei avea parte de nenumărate aventuri și posibilități de a explora frumoasele zone din Transilvania. Sibiul și împrejurimile sale sunt una din cele mai vizitate zone din România. Centrul istoric este unul dintre cele mai bine păstrate locații istorice din țară. Multe din zidurile și sistemele de fortificații sunt menținute într-o stare foarte bună. Centrul istoric este în proces de a fi înscris în lista patrimoniului UNESCO. În Sibiu se găsesc muzee care cuprind colecții de artă, pictură, arte decorative, antropologie, istorie, arheologie, istoria tehnologiei și științe naturale.

Orașul se află aproape de Munții Făgărașului – o destinație importantă pentru drumeții – și de stațiunea Păltiniș – o destinație pentru sporturile de iarnă. În zonă sunt multe biserici fortificate construite de coloniștii sași.


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×