Anunţ

Cursă Sibiu Brașov: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Brașov până la Sibiu
Autocar Brașov ↔ Sibiu în comparaţie cu trenul
Autocar de la Axi Tours
de la 45,00* RON
de la 02h 30min
Autocar de la Express BusLine
de la 223,24* RON
de la 02h 00min

Autocar Brașov Sibiu Prețuri

De la Brașov la Sibiu cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la Brașov la Sibiu?

Ruta dintre cele mai frumoase și mai celebre două orașe medievale ale țării noastre este, evident, traversată zilnic de mii de turiști și călători în interes de business. Situate la o distanță de doar 141 km care poate fi parcursă în 2 ore, cele două orașe pot fi vizitate cu ușurință în aceeași vacanță.

Mijloacele de transport disponibile pentru a parcurge această rută sunt autocarul, microbuzul, trenul, mașina personală sau un automobil închiriat. Curajoșii și posesorii unui astfel de mijloc de transport pot alege și varianta unei motociclete.

Cea mai potrivită variantă pentru a ajunge rapid, odihnit și în siguranță la destinație este o călătorie de autocar Brașov Sibiu. Un loc în autocar vă permite să stați confortabil și să admirați peisajele montane superbe de pe traseu în timp ce un șofer profesionist preia responsabilitățile drumului.

O călătorie cu trenul este la fel de frumoasă și de liniștitoare, dar vă poate face să scoateți mai mulți bani din buzunar pentru un bilet. Mașina personală și automobilul închiriat sunt variante pentru cei care își doresc o mai mare libertate de mișcare pe traseu.

Cu autocarul la Sibiu

Sibiu
Sibiu, România | © boerescul - deposit

Sibiul nu este doar orașul de origine al Președintelui României, ci și unul dintre cele mai căutate orașe din țara noastră de către străinii amatori de citybreak-uri în destinații liniștite. Vibe-ul occidental îmbinat cu atmosfera tipică Transilvaniei fac din micul oraș o destinație perfectă pentru amatorii de istorie, cultură, legende cu vampiri și mâncare gustoasă într-o ambianță medievală.

Transportul în comun din Sibiu se face prin intermediul autobuzelor moderne care deservesc toate colțurile orașului. Locuitorii și vizitatorii pot apela, de asemenea, la una dintre firmele de taxi care pun la dispoziția călătorilor curse la prețuri potrivite oricărui buzunar.

 

Ruta Sibiu – Brașov

Drumul de întoarcere Sibiu Brașov este, din fericire, prilej de bucurie, deoarece Brașovul este un oraș cel puțin la fel de frumos ca Sibiul. Ruta traversează de la vest la est Carpații Meridionali și oferă călătorilor prilej de relaxare în timp ce admiră peisajele montane superbe.

Tot ce vă rămâne de făcut este un popas obligatoriu pentru a face fotografii superbe și a vă bucura de aerul proaspăt almunților.

Cu autocarul la Brașov
Oras Brasov
Brașov - România | © boerescul - deposit

Orașul lui Dracula”, Brașovul este bijuteria medievală a țării noastre. Plin de legende cu vampiri și situat aproape de Castelul Bran, orașul atrage anual sute de mii de turiști care vin să se bucure de povești și de atmosfera unică în lume. În același timp, fiind un oraș situat între munți, acesta se află și foarte aproape de cea mai modernă stațiune montană din țara noastră, Poiana Brașov.

Amatorii de sporturi de iarna din toată lumea vin aici în fiecare iarnă pentru a se bucura de zâpadă și distracție. Transportul în comun din oraș se face cu ajutorul unor autobuze puse la dispoziția locuitorilor și a vizitatorilor sau prin intermediul taxi-urilor cu șoferi foarte simpatici și politicoși. Dacă v-ați plictisit de oraș și de frumusețile lui puteți alege să porniți într-o excursie în împrejurimi. Cea mai celebră atracție turistică din oraș este Biserica Neagră, cel mai mare lăcaș de cult în stil gotic din sud-estul Europei.

Autobuz de la Brașov până la Sibiu în comparaţie cu trenul
03 apr. 06:00
Brașov
03 apr. 08:30
Sibiu
cu: Axi Tours
de la 45,00* RON
03 apr. 18:00
Brașov
03 apr. 20:00
Sibiu
cu: Express BusLine
de la 223,24* RON
04 apr. 06:00
Brașov
04 apr. 08:30
Sibiu
cu: Axi Tours
de la 45,00* RON
05 apr. 06:00
Brașov
05 apr. 08:30
Sibiu
cu: Axi Tours
de la 45,00* RON
05 apr. 18:00
Brașov
05 apr. 20:00
Sibiu
cu: Express BusLine
de la 223,24* RON
08 apr. 18:00
Brașov
08 apr. 20:00
Sibiu
cu: Express BusLine
de la 223,24* RON
Autobuz de la Sibiu până la Brașov în comparaţie cu trenul
04 apr. 09:30
Sibiu
04 apr. 12:00
Brașov
cu: Axi Tours
de la 45,00* RON
05 apr. 09:30
Sibiu
05 apr. 12:00
Brașov
cu: Axi Tours
de la 45,00* RON
06 apr. 09:30
Sibiu
06 apr. 12:00
Brașov
cu: Axi Tours
de la 45,00* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×