Anunţ

Autocar Brașov: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la Brașov cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse SibiuBrașov
de la 22,50 lei
de la 02h 00min
cu Axi Tours, CFR Calatori, Express BusLine
Curse Cluj-NapocaBrașov
de la 90,00 lei
de la 04h 10min
cu Axi Tours, Genese Impex
Curse Aeroportul Internațional Sibiu (SBZ)Brașov
de la 22,50 lei
de la 02h 00min
cu Axi Tours, CFR Calatori, Express BusLine
Curse Aeroportul Internațional Cluj-Napoca (CLJ)Brașov
de la 90,00 lei
de la 04h 10min
cu Axi Tours, Genese Impex
Curse BacăuBrașov
de la 70,00 lei
de la 03h 00min
cu Trans Olteanu Tour SRL
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile

Cu autocarul la Brașov

Oras Brasov
Brașov - România | © boerescul - deposit

Orașul Brașov (www.brasovcity.ro) reprezintă unul dintre cele mai mari orașe ale României cu o pupulație de 253.000 de locuitori și reprezintă municipiul de reședință al județului din Transilvania cu același nume. Municipiul Brașov reprezintă unul dintre cele mai infloritoare si puternice centre economice din zonă, fiind unul dintre orașele turistice ale României. Avănd un trecut ca oraș puternic industrializat, Brașov continuă și astăzi să fie un oraș cu industrie puternică, aici fiind fabricate multe branduri românești cunooscute. Un alt aspect pentru care orașul este recunoscut și pe plan internațional este Festivalul Cerbul de Aur care s-a desfășurat in fiecare an începând din 1968 și a cunoscut un imens succes, aducând pe scena sa multe nume recunoscute din lumea muzicii. Demografia populației orașului se bucură de asemenea de largă varietate, orașul fiind cunoscut ca și Kronstadt în limba germană, sau Brassó în maghiară.

Fiind situat în centrul țării, Brașov reprezintă un important punct de trecere al Carpaților atăt rutier cât și feroviar. Fiind un oraș de dimensiuni mari și asigurănd multe locuri de muncă, operatorii de transport s-au adaptat cerințelor, astfel poți ajunge cu autocarul către Brașov foarte usor indiferent dacă vi de la Sibiu, Cluj-Napoca sau București. Pe lângă cele trei autogări și cinci gări care reprezintă unul dintre cele mai mari și importante noduri feroviare, orașul se va bucura în curând și de Aeroportul Internațional Brașov a cărei construcție este în demarare.

Ajuns la Brașov

Odată ajuns în Brașov vei constata că nu trebuie să îți faci griji în privința transportului. Cartierele orașului sunt foarte bine interconectate, bucurându-se de de 47 de linii de autobuz și troleibuz cu un program de circulație regulat. O altă opțiune este taxiul, unde de asemenea vei avea de unde alege, existând șapte mari companii de taxi.

Brașovul este cunoscut pentru numeroasele atracții culturale cum ar fi muzee sau Biserica Neagră, dar și pentru vecinătatea tuturor stațiunilor montane cu pârtii de ski amenanjate. De la Brașov se pot face excursii la  Marea Neagră, în Bucovina, cu vestitele sale mănăstiri, în Maramureș, pe munții din lanțul carpatic, în zona cetăților dacice din Țara Hațegului etc.


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×