Anunţ

Cursă Cluj-Napoca Brașov: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Brașov până la Cluj-Napoca
Autocar Brașov ↔ Cluj-Napoca în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 78,80* RON
de la 05h 58min

Brașov Cluj Napoca cu autocarul sau cu trenul 

Cum ajung de la Brașov la Cluj Napoca?

Călătoria de la Brașov la Cluj Napoca se poate face prin mai multe metode: cu trenul, cu autorcarul sau cu mașina personală.

Cea mai bună variantă este însă opțiunea de autocar Brașov Cluj Napoca. Pentru această variantă există o gamă variată de companii de transport cu autocarul din care puteți alege. Indiferent de alegerea dumneavoastră, conforul va fi garantat la un nivel înalt deoarece majoritatea transportatorilor oferă toate condițiile pentru a vă face să vă simțiți foarte bine pe toată durata drumului.

Durata unei călătorii cu autocarul între cele două orașe va fi de aproximativ 4 ore și 30 de minute. Puteți bineînțeles să alegeți și opțiunea de a călătorii cu trenul, însă prețul va fi de multe ori mai ridicat și durata călătoriei cel puțin dublă față de cea a unei călătorii cu autocarul.

Cu autocarul la Cluj Napoca

Oras Cluj-Napoca
Cluj Romania | © varsescu - deposit.com

După ce ați ajuns în aici, accesul la transportul public în Cluj Napoca se face ușor datorită stațiilor de autobuz amplasate strategic și a autobuzelor într-o stare foarte bună. Puteți alege și varianta de a vă deplasa cu taxi-ul, acestea fiind ușor de găsit și având un tarif pe km acceptabil pentru toate buzunarele. Odată ce veți ajunge aici veți înțelege de ce clujenii sunt foarte mândri de orașul lor pe care nu l-ar părăsi pentru nimic în lume.

Cluj Napoca este al doilea oraș al României ca număr de locuitori după București și în ultimii ani s-a bucurat de o creștere economică uriașă. Investițiile făcute aici au dus la o evoluție fără precedent, Clujul ajungând chiar și ”capitala festivalurilor” în România. Oameni din toată lumea vin aici pentru festivalul UNTOLD, doar în anul 2017 aducând peste 330.000 de petrecăreți. În plus, în 2015 a fost Capitala Europeană a Tineretului. Printre cele mai frumoase locuri de vizitat aici se numără și Grădina Botanică Alexandru Borza, aflată în îngrijirea celei mai mari universități din România, Universitatea Babeș-Bolyai.

 

Ruta Cluj Napoca Brașov

Cele două orașe sunt foarte importante în România, deci ruta dintre ele este frecventată zi de zi. Acest lucru înseamnă că nu veți duce lipsă de conexiuni și că veți avea multe variante dintre care să alegeți indiferent cum vă doriți să călătoriți.

Ruta Cluj Napoca Brașov traversează una dintre cele mai frumoase zone din România, podișul Transilvaniei. Drept urmare, veți avea multe lucruri de văzut indiferent cum alegeți să călătoriți. Poate cea mai bună parte este că ruta trece prin orașul istoric celebru Sighișoara, de care sigur veți fi impresionați.

Cu autocarul la Brașov
Oras Brasov
Brașov - România | © boerescul - deposit

Pe durata călătoriei la Brașov veți trece prin Transilvania, o parte a României preferată și vizitată de toți turiștii internaționali care ajung aici pentru legenda lui Dracula și frumusețea zonei.

Brașovul este pe bună dreptate în top 5 cele mai frumoase și vizitate orașe din România. Fiind oraș medieval situat între munți, acesta se bucură și de stațiunea montană Poiana Brașov unde se poate ajunge foarte ușor, fiind situată la doar 12km depărtare și dispunănd de o infrastructură modernă potrivită sporturilor de iarnă. Totodată din Brașov se poate ajunge rapid și la castelul Bran, supranumit ”castelul lui Dracula”, o atracție turistică celebră a României vizitată anual de peste 800.000 de oameni.

Autobuz de la Brașov până la Cluj-Napoca în comparaţie cu trenul
Brașov
Cluj-Napoca prin Apahida
cu: CFR Calatori
de la 83,30* RON
Brașov
Cluj-Napoca
cu: CFR Calatori
de la 78,80* RON
Brașov
Cluj-Napoca
cu: CFR Calatori
de la 82,90* RON
Autobuz de la Cluj-Napoca până la Brașov în comparaţie cu trenul
Cluj-Napoca
Brașov
cu: CFR Calatori
de la 87,00* RON
Cluj-Napoca prin Apahida
Brașov
cu: CFR Calatori
de la 82,90* RON
Cluj-Napoca prin Apahida
Brașov
cu: CFR Calatori
de la 82,90* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×