Anunţ

Cursă Brașov Arad: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Arad până la Brașov
Autocar Arad ↔ Brașov în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 109,00* RON
de la 07h 35min
Autocar de la Express BusLine
de la 222,04* RON
de la 06h 01min

Arad - Brașov cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la Arad la Brașov?

Dacă vrei sa călătorești de la Arad la Brașov ai opțiunea de a alege între mai multe posibilități: cu autocarul, cu trenul sau cu mașina.

Cea mai bună alternativă este insă alegerea autocarului, pentru care există o gamă variată de operatori din care poți alege. Durata călătoriei va dura în jur de 8 ore, dar confortul va fi la el acasă deoarece majoritatea transportatorilor oferă condiții de transport la nivel înalt. Opțiunea de a alege trenul rămâne însă disponibilă, dar trebuie să te aștepți să plătești puțin mai mult, iar călătoria va dura de asemenea mai mult timp.

Ruta Arad - Brașov este o rută intens frecventată zi de zi, drept urmare, nu ve-ți duce lipsă de conexiuni oricănd doriți să călătoriți.

Aveți două posibilități în ceea ce privește ruta călătoriei, prima va fi via Timișoara care va trece de asemenea și prin frumoasele orașe Deva și Sibiu, cea din urmă fiind votată Capitală Cultural Europeană. A doua opțiune este via Oradea care vă a duce prin frumoasele orașe Cluj-Napoca și Tărgu Mureș.

Cu autocarul la Brașov

Oras Brasov
Brașov - România | © boerescul - deposit

Pe orice rută vei avea plăcerea de a călătorii la Brașov, vei fi cu siguranță plăcut surprins de natura locului și de peisajele care îți vor atrage atenția.

Brașov este unul din cele mai mari orașe ale României fiind considerat un important centru al sporturilor de iarnă, dar și un important oraș turistic, acesta fiind alcătuit din Brașov și Poiana Brașov. Tot aici a avut loc în fiecare an Festivalul Internațional "Cerbul de Aur".

Brașov a reprezentat, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din zonă. Datorită poziției geografice privilegiate și a infrastructurii sale de astăzi, el permite dezvoltarea multor activități economice, culturale și sportive.

 

Ruta Brașov - Arad

Dacă te hotărăști să mergi de la Brașov la Arad, nu te limita la a vizita un singur oraș deoarece un scurt ocol îți poate oferi multe lucruri interesante de văzut. Aradul se află la granița cu Ungaria, de unde se poate ajunge foarte ușor la stațiunea Mako care oferă un superb parc acvatic, dar totodată poți să vizitezi si orașul Timișoara care se află la doar 50 de kilometri distanță.

Această rută te va trece de asmenea prin orașele Cluj sau Sibiu, acest lucru depinzănd de ce alternativă dorești să alegi.

O alternativă a autocarului sau a trenului o reprezintă de asemenea opțiunea de carpooling care îți permite să imparți mașina cu alți călători, lucru care va face cu siguranță drumul mult mai interesant și totodata mult mai ieftin.

Destinația Arad
Oras Arad
Arad - România | © rechitansorin - deposit

Municipiul Arad este principala poartă de intrare în România, fiind cel mai important nod rutier și feroviar din vestul țării. Astfel, Aradul se află situat la scurtă distanță de Curtici - cel mai mare punct vamal pe căi ferate din vestul țării. De asemenea, Aradul beneficiază de un acces facil în ceea ce privește punctele de frontieră pe cale rutieră și aeriană. Cele mai apropiate puncte de frontieră sunt pe cale rutieră, respectiv: localitatea Turnu la o distanță de 20,3 km, orașul Nădlac la o distanță de 54 km, precum și Vărșand la o distanță de 68 km. Un important punct de frontieră este cel pe cale aeriană reprezentat de Aeroportul Internațional Arad.

Autobuz de la Brașov până la Arad în comparaţie cu trenul
Brașov
Arad
cu: Express BusLine
de la 222,04* RON
Brașov
Arad
cu: Express BusLine
de la 222,04* RON
Brașov
Arad
cu: Express BusLine
de la 222,04* RON
Brașov
Arad
cu: CFR Calatori
de la 109,00* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×