Anunţ

Autocar Arad: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la Arad cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse MoneasaArad
de la 14,00 lei
de la 01h 42min
cu CFR Calatori, Expres Transport
Curse BudapestaArad
de la 64,10 lei
de la 03h 20min
cu FlixBus, Distribusion, Sarvalteh Auto, Express BusLine
Curse PetroșaniArad
de la 55,35 lei
de la 04h 49min
cu CFR Calatori, Expres Transport
Curse SebișArad
de la 14,00 lei
de la 01h 26min
cu CFR Calatori, Expres Transport
Curse IneuArad
de la 9,00 lei
de la 00h 47min
cu CFR Calatori, Expres Transport
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibileAutobuz sau autocar Arad

Oras Arad
Arad - România | © rechitansorin - deposit

Cu orice mijloc de transport decideți să mergeți la Arad (www.primariaarad.ro) fie că vorbim de tren, avion, autocar sau mașina personală, nu veți duce niciodată lipsă de opțiuni și rute valabile cu plecare din toate orașele țării la orice oră aveți nevoie cu opțiunea de autocar Arad.

Municipiul Arad este situat în extremitatea de vest a României, în nordul Banatului. Este de asemenea amplasat la intersecția unor rețele de comunicații rutiere foarte importante, ceea ce contribuie la dezvoltarea sa economică și urbană. În același timp, îi conferă deschidere la drumuri ce ajung ușor în Budapesta, Timișoara, Oradea sau București. De asemenea, este prima poarta de intrare în România dinspre vestul Europei, fiind situat la doar 17km de Curtici – cel mai mare punct vamal pe căi ferate din vestul României. Cele mai apropiate treceri de frontieră sunt Turnu, la doar 20,3km și vama Nădlac la 54km depărtare.

Despre Arad

Odată ajunși la Arad veți rămâne impresionați de frumusețea orașului și împrejurimilor. Situat în câmpia Aradului, între Munții Zarandului și albiile a două răuri – Ierul și Mureșul Mort, orașul Arad este înconjurat de natură și liniște cât privești cu ochii. Populația lui se ridică la aproape 160.000 de locuitori. Orașul are cu ce se lăuda și la capitolul obiective turistice nu doar la nivel de natură, deci fiți siguri că dacă veniți aici nu vă veți plictisi. Puteți începe vizita cu Cetatea Aradului, una dintre fortificațiile din Transilvania ce datează încă din secolul XVIII, să continuați cu Palatul Administrativ construit în stil renascentist în secolul XIX, cu multe alte palate de secol XIX și XX cu o arhitectură care vă va încânta cu siguranță, numeroase teatre vechi ce încă funcționează și să vă încheiați ziua perfectă cu celebrul Turn de apă în stil dojon medieval, înalt de 35 de metri. În plus, este un oraș încărcat de credință și energie pozitivă, găzduind numeroase biserici și lăcașe de cult ce datează chiar și din anii 1600.

Veți găsi de asemenea și numeroase muzee pe care le puteți vizita, cel mai celebru fiind Complexul Muzeal Arad. Pe lângă acestea Aradul se laudă și cu 2 universități reînființate aici în anul 1989. Tot la nivel cultural trebuie menționate numeroasele festivaluri de teatru și muzică ce au loc aici în fiecare an și care atrag turiști din toată Europa: Festivalul Internațional de Teatru Clasic, Festivalul Internațional de Euromarionete, Festivalul Internațional de Teatru în limba franceză, Festivalul internațional de Jazz, Festivalul Internațional de muzică și dans ”Ghiocelul de Argint” și multe altele. Pentru amatorii de vin, există Festivalul Vinului ce are loc în septembrie/octombrie unde se pot degusta numeroase feluri de vin locale și internaționale într-o atmosferă de petrecere.

Pe lângă toate edificiile de cultură și festivalurile pline de bucurie, la Arad veți găsi de asemenea numeroase restaurante unde vă puteți trage sufletul și reîncărca bateriile gustând din preparatele tradiționale nu doar românești ci și maghiare, cum ar fi zupa, ciorbele acre cu smântână, sarmalele uriașe, mezelurile tradiționale, budinca ”Varga Beles” și minunatele deserturi precum crumpiile cu găluște, crofnele și scoverzile.


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×