Anunţ

Cursă Sibiu Arad: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Arad până la Sibiu
Autocar Arad ↔ Sibiu în comparaţie cu trenul
Nu există cursă Arad ↔ Sibiu. Folosiţi formularul de căutare.

De la Arad la Sibiu cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la Arad la Sibiu?

Două dintre cele mai mari și mai frumoase reședințe de județ din România, Aradul și Sibiul sunt vizitate anual de foarte mulți turiști și călători care ajung aici cu treburi personale sau cu afaceri. Ruta dintre cele două nu este ușor de parcurs, dar merită deoarece traversează zone de munte, de deal și de câmpie cu peisaje superbe.

Firmele care se ocupă cu transportul de persoane între diferite orașe din țara noastră pun la dispoziția călătorilor mai multe variante dintre care aceștia pot alege: autocarul, microbuzul, trenul, avionul, mașina personală sau un automobil închiriat. Amatorii de călătorii mai lungi pot alege chiar o combinație dintre aceste mijloace de transport propuse.

Cea mai bună variantă din punct de vedere al raportului calitate - preț este o călătorie de autocar Arad Sibiu. Prin intermediul unei astfel de excursii scăpați de stresul condusului, vă relaxați în confortul scaunului de autocar și vă lăsați purtați la destinație de șoferul profesionist care are grijă să conducă rapid, dar prudent.

Cei pasionați de trenuri pot alege o astfel de călătorie, dar de cele mai multe ori programul nu este la fel de flexibil ca al autocarelor și biletele pot costa mai mult. Avionul și automobilul personal/închiriat rămân opțiunile celor care se grăbesc și au mai mulți bani la dispoziție pentru a cheltui pe drum.

Cu autocarul la Sibiu

Sibiu
Sibiu, România | © boerescul - deposit

Sibiul nu este doar orașul de reședință al președintelui țării, ci și un oraș foarte cochet, bine întreținut și cu un aer foarte occidental. Din ce în ce mai mulți turiști internaționali aleg acest mic orășel aranjat ca destinație de vacanță sau de citybreak deoarece găsesc aici o astmosferă similară vestului Europei, prețuri mici și liniște.

În plus, ambianța medievală atrage pasionații de povești cu prințese și haiduci. Restaurantele cu specific medieval și tradițional românesc sau maghiar fac deliciul tuturor gurmanzilor la prețuri mai mult decât accesibile tuturor buzunarelor.

 

Ruta Sibiu – Arad

Drumul de întoarcere Sibiu Arad traversează aceleași zone superbe ale țării noastre ca și ruta dus. Dacă aveți mai mult timp la dispoziție puteți face popasuri într-unul dintre micile orășele de pe parcurs – Sebeș, Alba Iulia, Recaș - sau chiar în Timișoara, „capitala Banatului” și un oraș superb încărcat de istorie și tradiție. Cei aproape 300 de km pot fi parcurși rapid, în doar 3 ore și 30 de minute.

Cu autocarul la Arad
Oras Arad
Arad, România | © rechitansorin - deposit

Municipiul Arad este situat în extremitatea vestică a țării noastre, fiind prima poartă de intrare în țară a tuturor călătorilor care vin din Vestul Europei. Frumusețea orașului și a împrejurimilor este greu de descris în cuvinte și doar o călătorie aici vă poate convinge cât de liniștită este atmosfera locală. Fiind situat la intersecția a două râuri – Ierul și Mureșul Mort, Aradul este înconjurat de natură și pădure cât poți vedea cu ochii. Localnicii sunt foarte prietenoși și încântați de vizitatori în orice perioadă a anului.

Amatorii de cultură și istorie pot vizita aici Complexul Muzeal Arad, Cetatea Aradului, Palatul Administrativ construit în stil renascentist sau una dintre numeroasele biserici și lăcașe de cult ce datează chiar și din anii 1600.

Conexiuni populare de curse Arad
Conexiuni populare de curse Arad
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×