Anunţ

Autocar Cluj-Napoca: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la Cluj-Napoca cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse SibiuCluj-Napoca
de la 40,00 lei
de la 02h 10min
cu Dacos, Alis Grup, Romtimex SRL, EmmaTours SRL, Trans Fam Turistic
Curse BucureștiCluj-Napoca
de la 63,38 lei
de la 06h 10min
cu Dacos, BlaBlaCar, Alis Grup, Cento Trans, CFR Calatori
Curse BrașovCluj-Napoca
de la 90,00 lei
de la 04h 10min
cu Axi Tours, Genese Impex
Curse SebeșCluj-Napoca
de la 35,00 lei
de la 02h 07min
cu Dacos, Alis Grup, Romtimex SRL
Curse Aeroportul Internațional Sibiu (SBZ)Cluj-Napoca
de la 29,70 lei
de la 02h 10min
cu Dacos, Alis Grup, Cento Trans, Romtimex SRL, CFR Calatori, EmmaTours SRL, Trans Fam Turistic
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile

Cu autocarul sau autobuzul la Cluj Napoca

Oras Cluj-Napoca
Cluj Romania | © varsescu - deposit.com

O călătorie la Cluj Napoca (www.visitclujnapoca.ro) este un prilej de bucurie și relaxare indiferent de unde alegeți să porniți, datorită poziției lui geografice convenabile în ”inima ardealului”. Pentru a ajunge aici puteți alege dintre mai multe variante de mijloace de transport, Clujul fiind un oraș foarte bine conectat cu restul țării.

Opțiunile disponibile sunt: trenul, autocarul, maxi-taxi-ul, avionul sau mașina personală, dintre care dumneavoastră puteți alege în funcție de disponibilitate, bugetul disponibil și preferințe. O variantă foarte bună este cea de autocar Cluj Napoca, de exemplu autocar Brașov Cluj Napoca sau autocar Budapesta Cluj Napoca. În acest fel scăpați de stresul de a fi șofer și vă puteți relaxa admirând peisajele foarte frumoase ale Transilvaniei. Prețul este de asemenea foarte convenabil indiferent de unde decideți să porniți. O călătorie cu trenul poate fi de asemenea o idee foarte bună, dar aceasta poate dura mai mult decât una cu autocarul și poate fi, de asemenea, mai scumpă.

Pentru cei grăbiți varianta de a veni la Cluj cu avionul poate fi cea perfectă, cursa București Cluj fiind organizată în fiecare zi.

Prin Cluj Napoca

Cluj Napoca este orașul reședință al județului Cluj, fiind în același timp al doilea cel mai mare oraș al României atât ca număr de locuitori, cât și ca suprafață. Odată ajunși aici puteți alege să vă deplasați cu doar două mijloace de transport, suficiente însă pentru nevoile localnicilor și turiștilor: autobuzele moderne cu stații foarte convenabil amplasate sau taxi-ul care are un preț foarte bun pe kilometru și șoferi corecți și prietenoși. În plus, pentru fanii unui stil de viață activ și sănătos, ar trebui să știți că nu de mult timp există în oraș 42 de stații self-service de închiriere de biciclete. Proiectul numit Cluj Bike a fost finanțat cu fonduri europene și se bucură de un real succes încă de la înființare, în 2015. Pentru a avea acces la biciclete aveți nevoie de un card special eliberat de primărie.

Locuitorii clujeni au o mândrie nativă pentru orașul lor și îl laudă oriunde merg în lume. Pentru a înțelege de ce, trebuie neapărat să îl vizitați și să vă convingeți singuri de cât de minunat este. În ultimii ani a cunoscut o dezvoltare rapidă și exponențială datorită investițiilor făcute de către autoritățile locale și finanțarea privată adusă de investitorii care au văzut aici oportunități pentru afaceri prospere.

De asemenea, în Cluj se organizează unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, festivalul UNTOLD. Mii de turiști din toată lumea vin aici în fiecare vară pentru a se distra, a asculta muzică, a socializa și a vizita orașul și împrejurimile. În plus, de când a fost oraș capitală Europeană a Tineretului în 2015, Clujul a rămas celebru printre tinerii din toată lumea ca un loc perfect de distracție și relaxare potrivită pentru generația millenials. Cu toate că pare orașul perfect doar pentru tineri, Cluj Napoca este un loc minunat și pentru cei mai în vărstă care își doresc liniște, având parcuri, spații verzi și multe terase numai bune pentru o plimbare relaxantă.


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×