Anunţ

Cursă Cluj-Napoca Budapesta: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Budapesta până la Cluj-Napoca
Autocar Budapesta ↔ Cluj-Napoca în comparaţie cu trenul
Autocar de la Distribusion
de la 154,78* RON
de la 09h 00min

Autocar Budapesta Cluj-Napoca Prețuri

De la Budapesta la Cluj Napoca cu autocarul, trenul sau mașina personală

Cum ajung de la Budapesta la Cluj Napoca?

Cei care își doresc să călătorească de la Budapesta la Cluj Napoca, chiar dacă trebuie să treacă granița României pentru a ajunge din capitala Ungariei în orașul nostru din Ardeal, ar trebui să știe că au de ales dintre multiple variante cu care se pot deplasa: trenul, autocarul, avionul sau mașina personală.

Poate cea mai bună variantă pe care o puteți lua în considerare pentru călătoria dumneavoastră este cea de autocar Budapesta Cluj Napoca. Din fericire aveți la dispoziție multe companii de transport care au autocare ce merg zilnic pe această rută, iar biletele pot fi rezervate foarte ușor. Distanța dintre cele două orașe este de 415 km, iar călătoria va dura în jur de 6-8 ore.

O altă variantă ce merită luată în calcul este călătoria cu trenul, dar va trebui să aveți grijă deoarece o călătorie cu acest mijloc de transport vă poate costa mai mult și poate dura mai mult decât varianta cu autocarul.

Cu autocarul la Cluj Napoca

Oras Cluj-Napoca
Cluj Romania | © varsescu - deposit.com

Odată ajunși în Cluj Napoca veți descoperi un oraș minunat, cu un acces facil la transportul public. Stațiile de autobuz sunt amplasate strategic și autobuzele se află într-o stare foarte bună. Varianta unei călătorii cu taxi-ul este întotdeauna de luat în calcul pentru că acestea sunt ușor de găsit, având de asemenea un tarif pe kilometru accesibil tuturor.

Pentru clujeni, orașul lor este mândria lor și trebuie neapărat să îl vizitați ca să vă convingeți singuri că merită să fie așa.

 

Ruta Cluj Napoca Budapesta

Budapesta este o capitală europeană preferată de turiști din toată lumea. Noi, românii, avem noroc să ne situăm atât de aproape de ea, mai cu seamă locuitorii din vestul țării care profită des de atracțiile turistice din marele oraș.

Ruta Cluj Napoca Budapesta traversează, evident, vestul României și trece prin granița de la Borș, după care traversează o parte a estului Ungariei înainte de a ajunge în capitală. Drumul este lin și liniștit și vă permite un traseu pe parcursul căruia vă puteți bucura de peisajele țării.

Cu autocarul la Budapesta
Oraș Budapesta
Budapesta, Ungaria | © mazzzur - depositphotos.com

Budapesta este un oraș spectaculos, fapt de care se conving toți turiștii încă de la intrare. Acesta epatează prin frumusețea clădirilor, arhitectura locală și căldura cu care își primește vizitatorii. Este un oraș capitală preferat de foarte mulți turiști din toată lumea, situată pe ambele maluri ale Dunării. Nu mulți știu însă că orașul este de fapt format din două orașe mai mici, Buda (în partea de vest) și Pesta (în partea de est).

Transportul local oferă o gamă largă de alegeri celor care vor să îl folosească: metroul în subteran, autobuzul, tramvaiul și taxi-urile. Metroul este cel mai interesant, constă în 4 linii dintre care prima fiind a fost inaugurată și dată în funcțiune în anul 1896. La vremea aceea a fost a doua linie de metrou din lume. Pentru călătorii pasionați, vă veți bucura să aflați că prin intermediul gării de Est din Budapesta puteți accesa legăturile zilnice cu tot restul Europei: București, Kiev, Zagrev, Viena, Praga, Sofia, Moscova, Veneția, Varșovia, Zürich și multe alte destinații.

Autobuz de la Budapesta până la Cluj-Napoca în comparaţie cu trenul
25 mai. 23:50
Budapesta, Autogară, Népliget
26 mai. 08:50
Cluj-Napoca, Benzinărie, OMV
cu: Distribusion
de la 154,78* RON
26 mai. 23:50
Budapesta, Autogară, Népliget
27 mai. 08:50
Cluj-Napoca, Benzinărie, OMV
cu: Distribusion
de la 154,78* RON
27 mai. 23:50
Budapesta, Autogară, Népliget
28 mai. 08:50
Cluj-Napoca, Benzinărie, OMV
cu: Distribusion
de la 154,78* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×