Anunţ

Cursă Oradea Cluj-Napoca: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Cluj-Napoca până la Oradea
Autocar Cluj-Napoca ↔ Oradea în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 30,00* RON
de la 02h 57min

Cluj-Napoca - Oradea cu autocarul sau cu trenul

Cum ajungi de la Cluj la Oradea?

Daca vrei să călătorești de la Cluj-Napoca la Oradea ai opțiunea de a alege între mai multe modalități: cu autocarul, cu trenul sau cu mașina personală.

Cea mai bună alternativă este insă alegerea autocarului, pentru care există o gamă variată de operatori din care poți alege. Durata călătoriei va dura în jur de 3 ore, dar confortul va fi la el acasă deoarece majoritatea transportatorilor oferă condiții de transport la nivel înalt. Opțiunea de a alege trenul rămâne însă disponibilă, dar trebuie să te aștepți să plătești puțin mai mult, iar călătoria va dura de asemenea mai mult timp.

Ruta Cluj Napoca - Oradea este foarte frecventată zi de zi, deci nu ve-ți duce lipsă de conexiuni, iar alegerea va fi din plin.

Pe această rută ve-ți găsi multe lucruri interesante de vazut, ea străbătând o zonă foarte frumoasă a României. De la Huedin, daca timpul vă permite, puteți să faceți o mică escală până în Parcul Natural Apuseni care se află la conjunctura județelor Bihor, Cluj și Alba.

Cu autocarul la Oradea

Centru Oradea
Oradea Romania | © calinstan - deposit.com

După călătoria cu autocarul la Cluj la Oradea, ai un acces foarte bun la mijlocul de transport in comun din oraș și totodata la alternative bune de a alege cum vrei să te deplasezi. Transportul în oraș se face cu ușurință deoarece autocarele beneficiază de stații strategic amplasate în interiorul orașului, iar transportul în comun cu tramvaie sau autobuze este bine pus la punct.

Oradea reprezintă de asemenea un important centru universitar al României, populația orașului fiind constituită dintr-un număr relativ mare de studenți atât rezidenți căt și non-rezidenți.

De oriunde ați alege să călătoriți către Oradea, este important de știut că ve-ți trece prin niște locuri minunate care vă vor lăsa cu siguranță niște amintiri plăcute.

 

Ruta Oradea - Cluj-Napoca

Chiar dacă te întorci la Cluj după o scurtă vizită la Oradea, nu te limita la a vizita doar un singur oraș. Această rută oferă numeroase posibilități de a vizita locații turistice sau a descoperii noi locuri interesante.

În apropierea orașului Oradea se află stațiunea balneară Băile Felix, cea mai mare de acest fel din România, cu cele mai multe locuri de cazare după litoralul Mării Negre. Aici vin anual mii de turiști pentru numeroasele baze medicale ce dispun de instalații pentru metode deelectroterapie, hidroterapie, sau aerosoli. Tot in vecinătatea otasului se află și granița cu Ungaria, trecerea făcându-se prin vama Borș.

Cu siguranță această rută vă va stârnii interesul din pricina numeroaselor posibilități de a vizita locuri noi și a traversa frumoasele zone verzi ale României.

 Cu autocarul la Cluj
Oras Cluj-Napoca
Cluj Romania | © varsescu - deposit.com

De oriunde vei pleca cu destinația Cluj, îți e promis că vei trece prin niște locuri cu peisaje de neuitat și numeroase locații turistice.

Cluj este al doilea oraș ca mărime din România după București,cu o populație de 420 de mii de locuitori, oraș cunoscut în mod neoficial ca și capitala Transilvaniei. Orașul este de asemenea foarte cunoscut ca fiind ce mai important centru academic al României, găzduind universitatea Babeș-Bolyiai, care este cea mai mare universitate din țară.

În anul 2015, Cluj-Napoca a fost denumit Capitala Europeană a tineretului, aici înregistrându-se in medie peste 20 de mii de studenți sau tineri non-rezidenți pe an.

Accesul în oraș este destul de facil, stațiile principale de autocar fiind aproape de centrul orașului, iar in oraș transportul în comun funcționează foarte bine. Aeroportul Internațional Avram Iancu se află la doar nouă kilometri de centrul orașului, existând un serviciu de transport direct la aeroport.

Autobuz de la Cluj-Napoca până la Oradea în comparaţie cu trenul
Cluj-Napoca
Oradea, Gară principală
cu: CFR Calatori
de la 30,00* RON
Cluj-Napoca
Oradea, Gară principală
cu: CFR Calatori
de la 30,00* RON
Cluj-Napoca prin Apahida
Oradea, Gară principală
cu: CFR Calatori
de la 32,00* RON
Autobuz de la Oradea până la Cluj-Napoca în comparaţie cu trenul
Oradea, Gară principală
Cluj-Napoca prin Apahida
cu: CFR Calatori
de la 59,00* RON
Oradea, Gară principală
Cluj-Napoca prin Mănăștur
cu: CFR Calatori
de la 87,50* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×