Anunţ

Cursă Constanța, România Brașov: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Brașov până la Constanța, România
Autocar Brașov ↔ Constanța, România în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 52,70* RON
de la 06h 28min

Autocar Brașov Constanța, România Prețuri

L
Ma
Mi
J
V
S
D

De la Brașov la Constanța cu autocarul, trenul sau mașina personală

Cum ajung de la Brașov la Constanța?

Chiar dacă aerul curat de munte atrage anual sute de mii de turiști în Carpații Românești, chiar și locuitorii din zonele montane mai au uneori nevoie să se destindă și să schimbe puțin atmosfera. Majoritatea aleg să schimbe dramatic peisajul mergând într-un sejur de vis la mare. Dacă vă găsiți printre cei care pleacă din Brașov către litoral, la Constanța, aflați că aveți de ales dintre mai multe mijloace de transport pe cel preferat: autocarul, maxi-taxi, trenul, mașina personală sau un automobil închiriat.

Dacă vă doriți o călătorie lejeră, relaxantă, fără limite la bagaje și fără bătăi de cap în trafic, o cursă cu autocarul este tot ceea ce aveți nevoie. Drumul nu este lung, dar îl puteți parcurge citind o carte sau vizionând un film în timp ce un șofer profesionist se ocupă să ajungeți la destinație în deplină siguranță. Călătorii cu suflet nostalgic pot alege varianta unei călătorii cu trenul, dar trebuie să se pregătească să plătească puțin mai mult pentru un bilet decât în cazul celui de autocar.

Amatorii de călătorii tip „roadtrip” în care pot opri unde și când doresc pot alege varianta automobilului personal sau închiriat și astfel vor avea libertate totală în alegerea itinerariului de călătorie.

Cu autocarul la Constanța

Constanța
Constanța, România | © photosebia - depositphotos

Cel mai mare oraș - port al României este, în același timp, unul dintre cele mai vechi orașe din țară și din lume. Atestarea lui este încă din anul 667 î.Hr., când se numea Tomis și găzduia o colonie grecească pe teritoriul litoralului românesc de astăzi. Portul are o suprafață uriașă de 39,26km, este cel mai mare din Bazinul Mării Negre și al 4-lea cel mai mare port european.

Constanța este, totodată, singurul oraș din România deservit de toate căile moderne de transport: rutier, feroviar, maritim, fluvial și aerian. Cei care doresc să călătorească în interiorul orașului pot face cu ajutorul autobuzelor și a microbuzelor care deservesc circulația locală.

 

Ruta Constanța – Brașov

Dacă locuitorii din zonele montane abia așteaptă să ajungă pe litoral să se relaxeze pe plajă, reciproca este de asemenea valabilă: locuitorii de pe litoral tânjesc după răcoarea muntelui.

Ruta de la Constanța la Brașov se poate traversa prin intermediul acelorași mijloace de transport ca și ruta dus, iar cei plimbăreți pot face chiar și un popas în București pentru a admira rapiditatea cu care capitala se modernizează de pe o zi pe alta.

Cu autocarul la Brașov
Oras Brasov
Brașov, România | © boerescul - deposit

Brașovul este un oraș care nu are nevoie de introducere deoarece a ajuns de mult celebru atât printre turiștii români cât și cei internaționali pentru frumusețea lui de oraș medieval păstrat impecabil de-a lungul timpului. Transportul public aici se face prin intermediul unor linii de autobuz și trolley-bus.

În funcție de timpul pe care îl aveți la dispoziție și bugetul călătoriei puteți alege de asemenea una dintre cele 7 companii de taxi prezente în oraș. Fiind un oraș situat între munți, acesta este la doar 1km depărtare de cea mai frumoasă stațiune de ski din țara noastră: Poiana Brașov.

Autobuz de la Brașov până la Constanța, România în comparaţie cu trenul
04 dec. 12:35
Brașov
04 dec. 19:03
Constanța, România prin Ovidiu
cu: CFR Calatori
de la 52,70* RON
04 dec. 12:35
Brașov
04 dec. 17:51
Constanța, România
cu: CFR Calatori
de la 60,00* RON
Autobuz de la Constanța, România până la Brașov în comparaţie cu trenul
09 dec. 10:30
Constanța, România
09 dec. 15:31
Brașov
cu: CFR Calatori
de la 54,50* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Conexiuni populare de curse Brașov
Conexiuni populare de curse Brașov
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×