Anunţ

Cursă Constanța, România București: Preţ și durată

Autocar București ↔ Constanța, România în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 27,00* RON
de la 02h 47min

București - Constanța cu autobuzul, microbuzul sau trenul

Cum ajung de la București la Constanța?

Daca vrei să călătorești de la București la Constanța ai opțiunea de a alege între mai multe modalități: cu autocarul sau microbuzul, cu trenul sau cu mașina personală.

Cea mai bună alternativă este insă alegerea autocarului sau a microbuzului, pentru care există o gamă variată de operatori din care poți alege. Durata călătoriei va dura în jur de 3 ore, dar confortul va fi la el acasă deoarece majoritatea transportatorilor oferă condiții de transport la nivel înalt. Opțiunea de a alege trenul rămâne însă disponibilă, iar diferența de durată și preț nu va fi foarte mare.

Ruta București - Constanța este o rută intens circulată zi de zi, București fiind cel mai mare oraș din România cu 2 milioane de locuitori, iar Constanța ocupă locul 5 ca populație. Pe durata călătoriei, puteți să vă bucurați de numeroase servicii de confort oferite cum ar fi wi-fi gratuit, cafea sau scaune de dimensiuni mai mari.

CU AUTOCARUL LA CONSTANȚA

Constanța
Constanța, România | © photosebia - depositphotos

Odată ajuns în Constanța vei constata cu bucurie că transportul în comun este la el acasă, oferind legături în orice parte a orașului. Transportul în interiorul orașului se face cu autobuze sau cu tramvaiul, stațiile fiind strategic amplasate aproape de toate locațiile de interes.

Acest oraș se bucură de un aport ridicat de vizitatori atât de pe teritoriul țării cât și din afară, fiind considerat un important oraș turistic al României din pricina deschiderii la Marea Neagră dar și a vecinătății cunoscută ca Delta Dunării.

Fiind și cel mai mare oraș din zona Dobrogei, Constanța reprezintă de asemenea și un important centru financiar și de afaceri din zona de est a României.

 

Ruta Constanța - București

Ruta Constanța  București este de asemenea foarte intens circulată din pricina numărului de persoane care fac naveta zi de zi către capitală. Numeroși operatori de transport oferă curse zilnice între cele două orașe cu microbuze, dar și cu autobuze de mărime normală.

O modalitate rapidă de a parcurge distanța dintre cele două orașe este și folosirea trenului, care poate fi foarte confortabilă ți rapidă dacă alegi să călătorești cu unul din trenurile de mare viteză suplimentate de compania de transport feroviar. Dacă alegi să călătorești cu autocarul sau microbuzul vei face un mic ocol prin orașele de pe traseu, iar dacă nu ești de-al locului vei aprecia cu siguranță această regiune minunată a țării.

Cu autocarul la București
București
București, România | © bloodua - depositphotos

București este capitala României de peste 150 de ani cu o populație de aproximativ 2 milioane de locuitori.

București este singurul oraș din România care beneficiază de transport în comun subteran cu o lungime de 77 km. Transportul terestru se face cu tramvaiul, autobuze sau troleibuze, care leagă fiecare din cele șase sectoare ale orașului.

Fiind capitala, și totodată cel mai mare oraș al țării, Bucureștiul este și cel mai mare centru financiar, de afaceri și de mass-media al României, populația ajungând la 3 milioane de oameni pe parcursul zilei. O estimare este că în următorii cinci ani se va ajunge la 4 milioane deoarece tot mai multe persoane vor să lucreze aici.

 

Autobuz de la București până la Constanța, România în comparaţie cu trenul
București
Constanța, România prin Ovidiu
cu: CFR Calatori
de la 52,50* RON
București
Constanța, România prin Ovidiu
cu: CFR Calatori
de la 52,50* RON
București
Constanța, România
cu: BlaBlaCar
de la 46,34* RON
Autobuz de la Constanța, România până la București în comparaţie cu trenul
Constanța, România prin Ovidiu
București
cu: CFR Calatori
de la 27,00* RON
Constanța, România
București
cu: BlaBlaCar
de la 49,34* RON
Constanța, România prin Ovidiu
București
cu: CFR Calatori
de la 57,50* RON
Constanța, România prin Eforie Nord
București
cu: BlaBlaCar
de la 40,82* RON
Constanța, România prin Eforie Nord
București
cu: BlaBlaCar
de la 40,82* RON
Constanța, România prin Eforie Nord
București
cu: CFR Calatori
de la 69,80* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×