Anunţ

Cursă Sibiu Craiova: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Craiova până la Sibiu
Autocar Craiova ↔ Sibiu în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 36,50* RON
de la 05h 04min

Craiova Sibiu cu autobuzul, autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la Craiova la Sibiu?

Pentru a ajunge de la Craiova la Sibiu trebuie să alegeți dintre următoarele variante foarte la îndemână: autocarul, trenul sau mașina personală. Varianta cea mai bună este, evident, cea care se potrivește cel mai bine dorințelor și nevoilor dumneavoastră.

Poate cea mai confortabilă și la îndemână variantă dintre cele existente este călătoria de autocar sau autobuz Craiova Sibiu. Alegând acest mod de a călători vă asigurați că nu veți avea niciun stres în cele 5 ore cât va dura întreaga călătorie. Datorită condițiilor foarte bune pe care toți operatorii de transport le oferă, vă puteți relaxa citind o carte, o revistă sau vizionând un film în timp ce un șofer profesionist se va ocupa să ajungeți în siguranță și cât mai repede la destinație. Dacă vă doriți să mergeți cu trenul, fiți pregătiți să scoateți din buzunar mai mulți bani pentru un bilet și să ajungeți într-un timp mai lung decât cu autocarul la Sibiu.

În cazul în care alegeți ca mijloc de transport mașina personală, vă recomandăm să aveți multă grijă când traversați Valea Oltului, deoarece drumul poate fi periculos pentru cei neexperimentați, mai ales în condiții de vreme nefavorabilă.

Cu autocarul la Sibiu

Sibiu
Sibiu, România | © boerescul - deposit

Sibiu este reședința județului cu același nume din România. Acesta reprezintă unul dintre cele mai frumoase și importante orașe din Transilvania datorită istoriei bogate pe care o reprezintă și a frumuseții lui ca oraș fost Capitală Culturală Europeană în care s-au investit multe fonduri.

Transportul este reprezentat de o vastă rețea de autobuze cu 20 de linii, stații amplasate convenabil și la distanțe mici una față de alta. Puteți opta de asemenea și pentru taxi ca variantă de a ajunge mai rapid dintr-un loc în altul, orașul dispunând momentan de 8 firme de taxi cu șoferi foarte simpatici și profesioniști.

 

 

Ruta Sibiu Craiova

Ruta Sibiu Craiova traversează de la Nord la Sud partea de Sud-Vest a României, urmărind în prima jumătate cursul râului Old pe valea lui, traversând Carpații Meridionali. În drum veți trece de asemenea prin Parcul Național Cozia și orașul Râmnicu-Vâlcea. Ulterior veți călători printr-o zonă de podiș, dealuri și câmpie, având astfel ocazia să vă relaxați în timp ce vă bucurați de diversitatea de priveliști.

Odată ajunși în Craiova trebuie neapărat să vizitați Parcul Nicolae Romanescu, cel mai mare parc din Europa de Est și al treilea ca mărime din Europa.

Cu autocarul la Craiova
Craiova
Craiova, România | © marius m grecu - Website, depositphotos.com

Craiova este la rândul său municipiu reședință de județ, în Dolj. Este considerat ”capitala” regiunii Oltenia a României. Transportul public a fost inființat în anul 1948, iar în prezent locuitorii și vizitatorii se bucură de multiple linii de autobuz cu stații amplasate convenabil prin tot orașul și de o linie de tramvai pe o distanță de aproape 20km. Nu de multă vreme craiovenii se bucură de Aeroportul Internațional Craiova, situat la aproximativ 7km depărtare de centru, fiind ușor accesibil cu toate mijloacele de transport.

Printre destinațiile internaționale cu plecare din acest aeroport se numără capitale europene importante precum Londra, Roma, Paris, Madrid, Antalya și alte orașe mari precum Milano, Bologna, Barcelona, Veneția sau Koln.

Autobuz de la Craiova până la Sibiu în comparaţie cu trenul
Craiova
Sibiu
cu: CFR Calatori
de la 38,25* RON
Craiova
Sibiu
cu: CFR Calatori
de la 36,50* RON
Craiova
Sibiu
cu: CFR Calatori
de la 36,50* RON
Autobuz de la Sibiu până la Craiova în comparaţie cu trenul
Sibiu
Craiova
cu: CFR Calatori
de la 38,25* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×