Anunţ

Cursă Craiova Cluj-Napoca: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Cluj-Napoca până la Craiova
Autocar Cluj-Napoca ↔ Craiova în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 95,90* RON
de la 09h 09min

De la Cluj Napoca la Craiova cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la Cluj Napoca la Craiova?

Cea mai bună variantă este o călătorie de autocar Cluj Napoca Craiova. Aceasta vă oferă un raport calitate-preț excelent și un orar zilnic foarte accesibil din care vă puteți alege ora de plecare potrivită programului dumneavoastră. Multele companii de transport oferă condiții maxime de confort și au angajați șoferi profesioniști care vă vor duce la destinație rapid și în maximă siguranță în timp ce dumneavoastră vă relaxați și priviți peisajele minunate pe fereastră.

Între cele două orașe circulă zilnic foarte mulți oameni, deci variantele de mijloace de transport disponibile sunt multe, potrivite pentru preferințele oricărui pasager. Puteți alege o călătorie cu unul dintre următoarele mijloace de transport: autocarul, trenul, avionul, mașina personală sau un automobil închiriat.

Cu autocarul la Craiova

Stadt STADT 2
Craiova, România | © marius m grecu - depositphotos.com

Craiova este municipiul județului Dolj și „capitala Olteniei”, adică centrul administrativ, cultural și istoric al regiunii. Transportul public în oraș este înființat încă din anul 1948 și deține o flota de autobuze care circulă des între stațiile amplasate strategic, acoperind toate punctele de mare interes din oraș.

Orașul are de asemenea și mai multe firme de taxi care oferă servicii de calitate călătorilor la un preț accesibil oricărui buzunar. Fiind un oraș foarte frumos care oferă turiștilor o experiență de neuitat la prețuri reduse, Craiova a fost inclus în numeroase topuri internaționale ca unul dintre cele mai potrivite orașe pentru un city-break relaxant și satisfăcător.

 

Ruta Craiova - Cluj Napoca

Drumul dintre Cluj Napoca și Craiova este ca rupt dintr-un colț de rai. Odată porniți în călătorie veți traversa Podișul Transilvaniei de la Nord la Sud, una dintre cele mai frumoase văi de râu din țara noastră – Valea Oltului, apoi o altă zonă minunată de dealuri și podișuri iar la final câmpie.

Orice mijloc de transport ați alege, această călătorie vă va calma, vă va relaxa și vă va încărca de energie pozitivă pentru tot restul zilei. Cea mai potrivită este o excursie cu autocarul deoarece vă permite să vă relaxați fără a fi afectați de stresul și problemele întâmpinate pe parcurs, lăsându-le în grija șoferului profesionist.

Cu autocarul la Cluj Napoca
Oras Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, Romania | © varsescu - deposit.com

Orașul Cluj Napoca este al doilea oraș ca mărime și suprafață din țara noastră. În același timp este considerat „capitala Ardealului” și a fost, timp de un an, Capitală Europeană a Tineretului. Datorită unei administrații competente și implicate, investițiile făcute în oraș au dat roade și Clujul este acum una dintre destinațiile preferate ale tinerilor din toată lumea.

Festivalul UNTOLD, organizat aici în fiecare vară de 3 ani, atrage anual sute de mii de turiști de pe tot globul. Transportul în comun în oraș se face cu ajutorul unor autobuze moderne ce opresc din stație în stație în toate punctele importante din oraș. Astfel, locuitorii și vizitatorii se pot deplasa rapid, sigur și la un preț potrivit oriunde au nevoie.

Autobuz de la Cluj-Napoca până la Craiova în comparaţie cu trenul
Cluj-Napoca
Craiova
cu: CFR Calatori
de la 109,00* RON
Cluj-Napoca
Craiova
cu: CFR Calatori
de la 98,60* RON
Cluj-Napoca
Craiova
cu: CFR Calatori
de la 98,60* RON
Autobuz de la Craiova până la Cluj-Napoca în comparaţie cu trenul
Craiova
Cluj-Napoca
cu: CFR Calatori
de la 106,00* RON
Craiova
Cluj-Napoca
cu: CFR Calatori
de la 95,90* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×