Anunţ

Cursă Suceava Cluj-Napoca: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Cluj-Napoca până la Suceava
Autocar Cluj-Napoca ↔ Suceava în comparaţie cu trenul
Nu există cursă Cluj-Napoca ↔ Suceava. Folosiţi formularul de căutare.

De la Cluj Napoca la Suceava cu autocarul, trenul sau mașina personală

Cum ajung de la Cluj Napoca la Suceava?

Pentru a ajunge de la Cluj Napoca la Suceava puteți alege din următoarele variante, în funcție de dorințele și bugetul dumneavoastră: autocarul, trenul sau chiar mașina personală.

Cea mai bună variantă în opinia noastră este cea de autocar Cluj Napoca Suceava. Aveți foarte multe firme de transport dintre care vă puteți alege ceea ce vi se potrivește și ceea ce vă doriți, la un nivel de confort ca va mulțumi chiar și cei mai pretențioși clienți. Veți călători în siguranță și liniștiți, siguri că ajungeți la destinație în cele mai bune condiții. Durata calatoriei este de 6-8 ore, în funcție de trafic și de transportorul ales.

Există și varianta de tren Cluj Napoca Suceava, dar doar dumneavoastră puteți alege ce vi se potrivește cel mai bine în funcție de buget, timpul disponibil și preferințele personale. Pentru o călătorie cu trenul de cele mai multe ori veți plăti mai mult și veți ajunge la destinație după mai mult timp.

Cu autocarul la Suceava

Oraș Suceava
Suceava, România | © savacoco - depositphotos.com

Suceava este reședința județului cu același nume și este considerat de mulți, locuitori și vizitarori, un oraș deosebit cu o energie specială, fiind încărcat atât de multă istorie cât și de multă credință. Transportul public vă pune la dispoziție 7 linii de autobuz și maxi-taxi, suficiente pentru a acoperi tot orașul și a vă permite să vă deplasați ușor între cele mai importante obiective.

Puteți opta de asemenea și pentru varianta de a călători cu taxi-ul, dacă vă doriți să ajungeți mai repede la destinație.

 

Ruta Suceava Cluj Napoca

Suceava și ClujNapoca sunt două dintre cele mai frumoase orașe ale României. Cu toate că Cluj Napoca este mult mai mare decât Suceava și are mai mulți locuitori, ruta dintre ele este frecventată intens, iar autocarele pornesc de mai multe ori pe zi în ambele direcții. Astfel puteți fi siguri că veți găsi întotdeauna o variantă potrivită nevoilor și dorințelor dumneavoastră indiferent de oră.

Cea mai convenabilă rută Suceava Cluj Napoca traversează de la Est la Vest nordul României, o zonă de o frumusețe deosebită. În drumul dumneavoastră veți trece prin orașele Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrița și Dej, fiecare cu farmecul lui și motivele proprii pentru care ar trebui să vă opriți să le vizitați.

Cu autocarul la Cluj Napoca
Oras Cluj-Napoca
Cluj Romania | © varsescu - deposit.com

Drumul către Cluj Napoca traversează carpații Orientali de la Est la Vest, permițăndu-va să vă relaxati în timp ce priviți pe fereastră la minunatele peisaje montane. Cluj Napoca este reședința județului Cluj și al doilea oraș ca populație și ca suprafață din România.

În ultimii ani Clujul s-a bucurat de o creștere economică uriașă permițând astfel autorităților să investească multe fonduri în dezvoltarea și creșterea orașului pe toate planurile. Investițiile făcute aici au dus la o evoluție fără precedent, acesta ajungând foarte cunoscut la nivel mondial în special pentru festivalurile de muzică ce adună turiști din toate colțurile planetei. În plus, în 2015 a fost Capitala Europeană a Tineretului. Printre cele mai frumoase locuri de vizitat în Cluj Napoca se numără și Grădina Botanică, de neratat în cazul în care ajungeți în acest minunat oraș.

Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×