Anunţ

Cursă Suceava București: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la București până la Suceava
Autocar București ↔ Suceava în comparaţie cu trenul
Nu există cursă București ↔ Suceava. Folosiţi formularul de căutare.

De la București la Suceava cu autocarul, trenul sau mașina personal[

Cum ajung de la București la Suceava?

Drumul de la București la Suceava poate fi parcurs cu multiple mijloace de transport, în funcție de dorințele, nevoile, disponibilitatea și buzunarul fiecăruia: autocarul, trenul, avionul sau mașina personală.

Dacă vă doriți o călătorie liniștită, la un preț accesibil și în confort maxim puteți alege varianta de autocar București Suceava. Fiind vorba de două orașe importante ale țării, aveți o gamă variată de operatori de transport care vă pun la dispoziție bilete de autocar la mai multe ore din zi și din noapte. Distanța este de numai 440km și călătoria poate dura între 7 și 12 ore, în funcție de ruta aleasă, de numărul de opriri și de compania de transport pe care o alegeți.

Puteți alege de asemena și o călătorie cu trenul care traversează tot estul României și zona moldovei, fiind considerată foarte frumoasă datorită priveliștilor minunate pe care le puteți admira. Aveți însă în vedere faptul că un bilet de tren poate fi mai scump decât cel cu autocarul, iar călătoria poate dura de multe ori mai mult.

Cu autocarul la Suceava

Oraș Suceava
Suceava, România | © savacoco - depositphotos.com

Suceava este reședința județului cu același nume, un oraș deosebit, plin de istorie, tradiție și foarte multă credință. Locuitorii sunt calzi și primitori și vă vor face să vă simțiți ca acasă. Transportul public local se face exclusiv prin intermediul a 7 linii de autobuz și maxi-taxi. Acestea sunt, însă, suficiente pentru a acoperi nevoile de transport ale locuitorilor și vizitatorilor deoarece Suceava este un orășel mic. Stațiile sunt amplasate convenabil și fac legătura ușor între principalele zone și obiective ale orașului.

Municipiul este unul dintre cele mai vechi orașe din România, atestat documentar încă din anul 1388. Acesta păstrează încă încărcătura religioasă specifică nordului moldovei, fiind situat în zona Bucovina care este recunoscută în lumea întreagă pentru multiplele mânăstiri vechi.

 

Ruta Suceava – București

Cea mai rapidă rută Suceava București traversează de la nord la sud zona moldovei și Estul României. Fiind o călătorie între un oraș important și capitala țării, evident veți descoperi că există numeroase variante de mijloace de transport dintre care puteți alege.

Drumul nu este foarte lung, măsoară 440km, dar traversează o zonă vastă și frumoasă a României. Din fericire veți avea multe peisaje de văzut astfel încât timpul va trece rapid și cu folos.

Cu autocarul la București
București
București, România | © bloodua - depositphotos

Ruta de întoarcere Suceava București trece prin aceleași orașe ca și ruta dus: Bacău, Focșani și Buzău. Bucureștiul este capitala României și are o populație de peste 2,5 milioane de locuitori. În ceea ce privește transportul în comun, puteți alege dintre metrou, tramvai, autobuze, trolleybus-uri sau chiar taxi-ul.

Cea mai celebră atracție turistă din capitală și un loc pe care nu trebuie să îl ratați dacă ajungeți în București este Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare clădire a lumii după Pentagonul din SUA. Turiștii vin aici pentru arhitectura și tonusul general al orașului, dar și pentru viața de noapte care este celebră în toată lumea pentru libertatea pe care o oferă petrecăreților.

Autobuz de la București până la Suceava în comparaţie cu trenul
31 mai. 14:30
București
31 mai. 22:00
Suceava prin Botoșani
cu: BlaBlaCar
de la 58,15* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×