Anunţ

Cursă Tulcea București: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la București până la Tulcea
Autocar București ↔ Tulcea în comparaţie cu trenul
Nu există cursă București ↔ Tulcea. Folosiţi formularul de căutare.

De la București la Tulcea cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la București la Tulcea?

Una dintre cele mai grozave variante de vacanță din țara noastră este o excursie de câteva zile în Delta Dunării. Pentru a ajunge acolo, însă, va trebui să traversați o bună bucată de țară în cazul în care plecați din capitală. Din fericire, variantele de mijloc de transport cu care puteți ajunge rapid din București în Tulcea sunt multe și vă oferă libertatea de a alege una potrivită dumneavoastră la orice oră: autocarul, trenul, mașina personală, un automobil închiriat sau o combinație a acestora.

Cea mai bună variantă pentru cei care nu vor să călătorească stresați este cumpărarea unui bilet de autocar București Tulcea. În acest fel vă asigurați că ajungeți la destinație rapid, în siguranță și perfect relaxați și odihniți pentru a petrece o vacanță pe cinste într-unul dintre cele mai frumoase sanctuare ale lumii. Cei nostalgici și amatori de călătorii cu trenul pot alege această variantă, iar cei care vor într-adevăr să ajungă foarte rapid la destinație pot merge lejer cu mașina personală sau pot închiria un automobil de la una dintre firmele bucureștene.

Cu autocarul la Tulcea

Tulcea
Tulcea, România | © marimar8989 - depositphotos.com

Orașul Tulcea este reședința județului cu același nume din Delta Dunării. Pentru a ajunge aici turiștii din toată lumea călătoresc mii de kilometri, atrași fiind de frumusețea zonei și de liniștea pe care mulți dintre ei o găsesc doar în Deltă. Transportul în comun din oraș se face cu ajutorul unor autobuze moderne care servesc cele mai importante zone.

Amatorii de drumeții și plimbări prin Deltă pot solicita aici avizul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării cu care vor porni la drum imediat pe traseul preferat. Orașul Tulcea și Delta Dunării pot fi de asemenea o destinație perfectă pentru gurmanzi și amatorii de bucătărie pescărească datorită numeroaselor cherhanale și restaurante cu specific care se găsesc exclusiv aici.

 

Ruta Tulcea București

Drumul de întoarcereTulcea București, dintr-un loc unde ne-am simțit excelent și ne-am încărcat bateriile nu este niciodată ușor, mai ales dacă acest loc este Delta Dunării. Din fericire întoarcerea în capitală nu trebuie să fie un chin, deoarece multe companii de transport oferă pasagerilor o călătorie relaxantă și rapidă către destinație.

Neavând vreun stres sau vreo responsabilitate vă puteți relaxa în scaunul confortabil al autocarului, puteți citi o carte bună sau chiar trage un pui de somn în timp ce traversați Câmpia Bărăganului în cel mai scurt timp.

Cu autocarul la București
București
București, România | © bloodua - depositphotos

Capitala României, București, începe să fie din ce în ce mai celebră printre turiștii din toată lumea, aceștia fiind atrași aici de prețurile excelente, de istoria comunismului în țara noastră și mânați de curiozitate. Pe lângă turiști și alți vizitatori, în București locuiesc mai bine de 2 milioane de oameni. Pentru toți aceștia orașul pune la dispoziție mai multe mijloace de transport în comun: metroul subteran și autobuzul, tramvaiul sau trolley-bus-ul supraterane.

Turiștii vin aici și pentru a vizita Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare clădire din lume. În plus, fiind capitala României, aici își au sediul Guvernul, Parlamentul, Președinția și multe alte instituții responsabile de bunul mers al lucrurilor pe plan național.

Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×