Anunţ

Cursă Londra București: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la București până la Londra
Autocar București ↔ Londra în comparaţie cu trenul
Nu există cursă București ↔ Londra. Folosiţi formularul de căutare.

Autocar București Londra Prețuri

București Londra cu autocarul sau cu avionul

Cum ajung de la București la Londra?

Călătoria de la București la Londra se poate face foarte ușor cu avionul, autocarul sau mașina personală.

O variantă foarte bună de călătorie este cea de autocar București Londra, care are ca avantaje prețul scăzut, confortul pe care îl oferă toți operatorii și faptul că o călătorie de acest fel poate fi privită ca o excursie, durata ei fiind de peste 30 de ore. Varianta zborului poate fi aleasă de cei care se grăbesc sau care nu au răbdare să călătorească timp îndelungat. Trebuie să știți însă că o călătorie cu avionul până la Londra este mult mai costisitoare decât cea cu autocarul.

Trenul este de asemenea o opțiune, însă nu veți avea o conexiune directă niciodată, iar timpul de așteptare este de asemenea foarte lung.

Cu autocarul la Londra

Londra
Londra, Anglia | © iakov - depositphotos.com

Londra este capitala Angliei și a Regatului Unit, cel mai important centru politic, financiar, cultural și artistic al Regatului Unit și poate chiar al întregii lumi. Are o populație de peste 7 milioane de locuitori cărora li se adaugă turiștii și locuitorii zonei metropolitane. Este considerat unul dintre cele mai cosmopolite și moderne orașe din Europa și din lume. Poate cel mai cunoscut obiectiv și simbolul Londrei este Big Ben-ul, turnul cu ceas al Palatului Parlamentului.

După călătoria cu autocarul la Londra vă veți bucura să aflați că transportul public în capitala engleză este foarte bine pus la punct. Din fericire, londonezii vor un transport rapid și eficient, astfel că au metroul (denumit Tube) și autobuzele la dispoziție pentru a ajunge dintr-un punct în altul. Biletele sunt universal valabile, ceea ce ajută mult turiștii care de cele mai multe ori sunt confuzi. De asemenea, există hărți ale metroului peste tot, iar autobuzele înalte roșii celebre au stații la fiecare colț de stradă.

Taxiurile sunt destul de scumpe ca atare, fără a lua în considerare bacșișul de 10% pe care trebuie să îl lăsați obligatoriu. O variantă inedită este transportul fluvial pe Tamisa.

 

Ruta Londra - București

Pentru că vorbim de Londra și București, două capitale mari ale Europei, ruta dintre ele este frecventată intens, deci nu veți duce lipsă de variante și conexiuni dintre care să o alegeți pe cea mai potrivită. Cursa Londra București străbate o foarte mare parte din Europa de la Nord-Vest la Sud-Est: sudul Angliei, Canalul Mânecii, nordul Franței, Belgia, Germania, Austria, Ungaria și în final România. Cea mai rapidă variantă este, evident, pe autostrăzile foarte bine puse la punct din vestul Europei. Drumul trece de asemenea prin unele capitale și orașe europene celebre și foarte frumoase: Budapesta, Viena, Frankfurt, Bruxelles. Evident, trebuie neapărat să vă opriți în aceste orașe pentru a le admira.

Cu autocarul la București
București
București, România | © bloodua - depositphotos

Bucureștiul este capitala României, cu o populație care depășește 3 milioane de locuitori zilnic datorită faptului că este centrul cultural, financiar și de business al României și foarte mulți oameni vin să-l viziteze sau să muncească aici în fiecare zi. Acesta beneficiază de transportul în comun subteran cu metroul și suprateran cu autobuzul, trolleybus-ul sau tramvaiul.

Cea mai celebră atracție turistică este Palatul Parlamentului care este și a doua cea mai mare clădire a lumii, dar turiștii vin aici și pentru viața de noapte. În 2017 orașul a primit peste 2 milioane de turiști, un număr care va crește cu siguranță în anii viitori.

Conexiuni populare de curse București
Conexiuni populare de curse Londra
Conexiuni populare de curse București
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×