Anunţ

Autocar Londra: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la Londra cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse ParisLondra
de la 161,07 lei
de la 01h 10min
cu Swiss, easyJet, FlixBus, Eurostar, Oui.SNCF, Lufthansa, BlaBlaCar, Air France, Distribusion, Union Ivkoni, BlaBlaCar Bus
Curse BruxellesLondra
de la 136,67 lei
de la 01h 01min
cu FlixBus, Eurostar, RegioJet, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus
Curse BirminghamLondra
de la 25,85 lei
de la 01h 33min
cu BlaBlaCar, megabus.com, Distribusion, National Express, Avanti West Coast, Chilltern Railways, West Midlands Railway
Curse LutonLondra
de la 30,60 lei
de la 00h 35min
cu BlaBlaCar, ThamesLink, megabus.com, Terravision, easyBus.com, National Express, East Midlands Railway
Curse AmsterdamLondra
de la 317,22 lei
de la 01h 00min
cu Flybe, FlixBus, easyJet, Eurowings, BlaBlaCar Bus
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibileAutobuz sau autocar Londra

Londra
Londra, Anglia | © iakov - depositphotos.com

Indiferent că vă doriți să mergeți cu autocarul, trenul, avionul sau chiar mașina personală la Londra, fiți siguri că nu veți duce niciodată lipsă de opțiuni.

Londra (www.visitlondon.com) este capitala Angliei și a Regatului Unit și cel mai important centru politic, financiar, cultural și artistic din zonă. În același timp este unul dintre cele mai importante orașe ale lumii, fiind numit de mulți chiar ”capitala financiară a lumii”. Are o populație de aproape 7,5 milioane de locuitori doar în orașul propriu-zis, cărora li se mai adaugă alte câteva milioane de oameni din zona metropolitană. Este un oraș extraordinar de modern, cosmopolit și divers, cuprinzând numeroase etnii, culturi și religii care trăiesc împreună în armonie.

Datorită multitudinii de trasportatori de pe această rută,din Londra puteți ajunge foarte ușor cu autocarul datorită multitudinii de trasportatori de pe această rută în alte capitale mari din Europa cum ar fi Paris, Bruxelles sau Amsterdam. Evident, datorită faptului că acestea sunt foarte apropiate și între ele, puteți lua un autocar de la Londra și să vizitați chiar mai multe locuri decât v-ați propus inițial.

Taxiurile sunt destul de scumpe nu doar ca tarif pe km, ci și din cauza bacșișului de 10% pe care trebuie să îl lăsați obligatoriu. O variantă inedită este transportul fluvial pe Tamisa pe care trebuie neapărat să îl încercați!

Despre Londra

Indiferent de metoda aleasă pentru a ajunge la Londra, vă veți bucura să aflați că transportul public în capitala engleză este foarte bine pus la punct și sigur. Londonezii vor un transport rapid și eficient având în vedere că foarte mulți depind de transportul public pentru a ajunge la serviciu. Astfel, au mai multe variante din care pot alege: 12 linii de metrou (denumit Tube) și foarte multe autobuze. Metroul londonez este cel mai vechi metrou din lume, prima linie datând încă din anul 1863. Biletele sunt universal valabile, venind în ajutorul turiștilor care de cele mai multe ori sunt confuzi. De asemenea, există hărți de metrou la fiecare colț de stradă, iar celebrele autobuze roșii cu 2 etaje au stațiile amplasate convenabil și la distanțe scurte între ele.

Londra nu este doar capitala financiară și administrativă a Regatului Unit, aceasta este și printre cele mai importante orașe mondiale în ceea ce privește cultura. Este un centru internațional al artelor, muzicii, muzeelor, aici găsindu-se cinci orchestre simfonice, carnavaluri și parade celebre organizate anual, peste 30 de teatre cu spectacole în fiecare zi, colecții de artă din toate timpurile găzduite în nu mai puțin de 240 de muzee, și mult, mult fashion datorită faptului că Londra este în același timp una dintre cele 4 mari capitale ale modei alături de Milano, New York și Paris.

Cele mai celebre locuri pe care trebuie obligatoriu să le vizitați în capitala Angliei sunt The London Eye (celebra roată care vă oferă o panoramă inedită asupra oașului) și turnul Westminster, care a devenit de-a lungul timpului simbolul Londrei. De asemenea, turiștii gurmanzi pot profita de Borough Market, cea mai bună piață de mâncare din marele oraș unde se pot delecta cu bunătăți gutoase tradiționale, preparate pe loc, numai bune pentru a vă reda energia necesară continuării vizitei capitalei engleze.


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×