Anunţ

Cursă Istanbul București: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la București până la Istanbul
Autocar București ↔ Istanbul în comparaţie cu trenul
Nu există cursă București ↔ Istanbul. Folosiţi formularul de căutare.

București - Istanbul cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la București la Istanbul?

Pentru cei ce își doresc să călătorească la de la București la Istanbul există din fericire, opțiuni multiple: autocar București  Istanbul, tren, mașina personală sau avion.

Dacă nu vă grabiți și vă doriți să călătoriți liniștiți în timp ce vă bucurați de toate frumusețile unui drum ce traversează toată Bulgaria și o parte din Turcia, cea mai bună variantă este călătoria cu autocarul București Istanbul. Durata călătoriei este între 10-12 ore, dar confortul va fi la el acasă deoarece majoritatea transportorilor vă oferă condiții de nivel înalt – scaune confortabile, filme, aer condiționat sau oprire la cerere. În ceea ce privește o călătorie cu trenul, această opțiune deși este valabilă este incertă.

De multe ori, confortul în tren nu se ridică la cel dintr-un autocar modern, iar de asemenea facilitățile pot lăsa uneori de dorit. Avionul este o varianta pentru cei grăbiți sau care călătoresc în interes de afaceri, și deși durează doar o ora și 15 minute, prețurile pentru o singură călătorie ajung și la peste 100 de euro.

Pentru că vorbim de două orașe mari din Europa, pe ruta București-Istanbul există foarte multe conexiuni și variante din care puteți alege.

Cu autocarul la Istanbul

Oraș Istanbul
Istanbul, Turcia | © seqoya - depositphotos

După ce călătoriți confortabil la Istanbul, accesul la mijloacele de transport din marele oraș se face foarte ușor, oferindu-vă multe alternative de a alege cum vrei să te deplasezi. Transportul în oraș se face cu ușurință datorită metroului, autobuzelor sau microbuzelor care merg în toate zonele, stațiile fiind amplasate convenabil. În plus, fiecare stație are panou de afișaj electronic unde puteți vedea informații despre viitoarele mijloace de transport ce vor ajunge acolo.

Istanbulul este capitala istorică a Turciei și se bucură de vizita multor turiști anual. Felul cum ”vechiul” se îmbină cu ”noul” în acest oraș și tradițiile orientale îmbinate cu occidentalismul ce începe încet, încet să își facă loc printre ele atrag curioșii și pasionații de călătorii în locuri inedite.

 

Ruta Istanbul-București

La întoarcere pe ruta Istanbul București aveți de ales dintre aceleași posiblități de călătorie ca și la dus: avion, tren, autocar sau mașina personală. Pe această rută există posibilitatea de a vizita orașul Edirne unde se află Moscheea Selimiye inclusă în patrimoniul mondial UNESCO dar și diferite locuri din Bulgaria, deoarece o veți traversa de la Sud la Nord pe toată lungimea și veți intra în România pe la vama de la Ruse.

Cu autocarul la București
Oraș București
București, România | © bloodua - depositphotos

București, capitala României, are o populație de peste 2 milioane de locuitori, în continuă creștere. Este singurul oraș din România ce beneificiază de metrou și 2 aeroporturi. Transportul prin oraș se poate face și cu tramvaiul, autobuzul, troleul sau taxiul. Fiind capitala României de peste 150 de ani, Bucureștiul este cel mai mare centru financiar și de afaceri al României. Din ultimele cercetări se estimează că populația acestui oraș va ajunge la 4 milioane de locuitori în următorii 5 ani.

 

 

Conexiuni populare de curse București
Conexiuni populare de curse Istanbul
Conexiuni populare de curse București
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×