Anunţ

Cursă Cluj-Napoca Bacău: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Bacău până la Cluj-Napoca
Autocar Bacău ↔ Cluj-Napoca în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 99,50* RON
de la 09h 21min
Autocar de la Trans Tour Bejan
de la 140,00* RON
de la 06h 30min

Autocar Bacău Cluj-Napoca Prețuri

De la Bacău la Cluj Napoca cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la Bacău la Cluj Napoca?

Drumul de la Bacău la Cluj Napoca este tranzitat zilnic de foarte mulți oameni-turiști, studenți, oameni obișnuiți sau călători în interes de afaceri. Datorită cererii, companiile care oferă servicii de transport s-au adaptat. Astfel, pentru a călători între cele două orașe puteți alege între mai multe variante: cu autocarul, cu trenul, cu mașina personală, cu un automobil închiriat sau o combinație între acestea.

O călătorie de autocar Bacău Cluj Napoca poate fi exact ce vă trebuie în cazul în care porniți la drum cu gând bun și relaxați. Programul de plecări este flexibil, șoferii sunt profesioniști iar raportul calitate-preț la toate companiile din Bacău care oferă un astfel de serviciu este excelent.

Nostalgicii pot alege varianta de a călători cu trenul dar trebuie să fie pregătiți să scoată mai mulți bani din buzunar pentru o astfel de călătorie și să ajungă într-un timp mai lung la destinație în comparație cu prima variantă. Cei care sunt grăbiți, nu au răbdare sau timpul necesar pentru o călătorie ca o excursie pot opta întotdeauna să tranziteze cei 361km cu un automobil.

Cu autocarul la Cluj Napoca

Oras Cluj-Napoca
Cluj Romania | © varsescu - deposit.com

Drumul de la Bacău la Cluj Napoca este o rută superbă care trece prin Piatra Neamț, traversează Carpații Orientali pe Cheile Bicazului, trece pe la Sovata, Târgu Mureș și Câmpia Turzii. Cea mai bună variantă de călătorie este una cu autocarul deoarece vă va permite să vă relaxați în timp ce admirați peisajele superbe pe care le tranzitați.

Odată ajunși în Cluj Napoca veți găsi un oraș cu o energie tinerească unică în România. Cei amatori de festivaluri de muzică electronică pot veni aici pe timpul verii la festivalul UNTOLD, un festival deja celebru în toată lumea aflat la a 3-a ediție. Transportul în comun se face cu ajutorul autobuzelor care circulă des între stațiile amplasate strategic în toate punctele de mare interes din oraș.

 

Ruta Cluj Napoca - Bacău

Atunci când doriți să vă întoarceți de la Cluj la Bacău cel mai bine este să mergeți pe același drum superb și bine cunoscut: Câmpia Turzii, Târgu Mureș, Sovata, Cheile Bicazului, Piatra Neamț și într-un final Bacău.

Drumul durează între 6-7 ore indiferent de mijlocul de transport ales și este una dintre cele mai frumoase rute din țara noastră. Vă va fi foarte greu să decideți unde să faceți popasurile de odihnă.

Cu autocarul în Bacău
Bacau
Bacau, România | © redcarpett - depositphotos.com

Bacău este un oraș reședință de județ, situat în nordul Moldovei într-o zonă minunată și foarte aproape de Suceava, Piatra Neamț și Complexul Mănăstiresc al Bucovinei inclus în patrimoniul UNESCO și foarte căutat de turiștii din toată lumea. Prima atestare documentară a acestuia este în anul 1399. Într-un timp, acesta a deservit țara ca vamă de trecere spre Estul Europei.

Transportul public în Bacău în interiorul orașului se face prin intermediul unor autobuze și maxi-taxi (pe care locuitorii le numesc simpatic „dube”) care circulă des între stațiile amplasate convenabil în tot orașul și în apropierea tuturor centrelor de mare interes. Bacăul se laudă, de asemenea, cu numeroase edificii culturale precum Casa Memorială George Bacovia sau Casa Memorială Nicu Enea.

Autobuz de la Bacău până la Cluj-Napoca în comparaţie cu trenul
28 mar. 15:04
Bacău
29 mar. 00:25
Cluj-Napoca
cu: CFR Calatori
de la 99,50* RON
29 mar. 15:04
Bacău
30 mar. 00:25
Cluj-Napoca
cu: CFR Calatori
de la 99,50* RON
30 mar. 15:04
Bacău
31 mar. 00:25
Cluj-Napoca
cu: CFR Calatori
de la 99,50* RON
31 mar. 08:00
Bacău
31 mar. 14:30
Cluj-Napoca
cu: Trans Tour Bejan
de la 140,00* RON
Autobuz de la Cluj-Napoca până la Bacău în comparaţie cu trenul
02 apr. 16:00
Cluj-Napoca
02 apr. 22:00
Bacău
cu: Trans Tour Bejan
de la 140,00* RON
03 apr. 16:00
Cluj-Napoca
03 apr. 22:00
Bacău
cu: Trans Tour Bejan
de la 140,00* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Conexiuni populare de curse Bacău
Conexiuni populare de curse Cluj-Napoca
Conexiuni populare de curse Bacău
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×