Anunţ

Autocar Milano: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la Milano cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse Aeroportul Bergamo (BGY)Milano
de la 17,27 lei
de la 00h 35min
cu Itabus, GoOpti, FlixBus, BlaBlaCar, Trenitalia, flibco.com, Terravision, Distribusion, Autostradale, BlaBlaCar Bus
Curse ParisMilano
de la 167,72 lei
de la 01h 25min
cu FlixBus, Vueling, easyJet, Oui.SNCF, TGV INOUI, BlaBlaCar, Trenitalia, BlaBlaCar Bus
Curse BergamoMilano
de la 17,27 lei
de la 00h 40min
cu Itabus, FlixBus, BlaBlaCar, Trenitalia, flibco.com, Musil Tour, Terravision, Autostradale, BlaBlaCar Bus
Curse PadovaMilano
de la 49,29 lei
de la 01h 59min
cu GoOpti, FlixBus, BlaBlaCar, Trenitalia, Distribusion, Italotreno.it
Curse BucureștiMilano
de la 399,68 lei
de la 20h 40min
cu Tarsin, FlixBus, Atlassib, BlaBlaCar, Atlantic Travels International
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibileCu autobuzul sau autocarul la Milano

Milano
Milano, Italia | © photobac - depositphotos.com

Pentru a ajunge la celebrul oraș italian Milano (www.turismo.milano.it), puteți alege din multe rute și mijloace de transport : autocar, tren, avion, mașina personală sau o combinație dintre acestea.

Poate cea mai bună variantă este o călătorie cea de autocar Milano deoarece zona în care orașul este construit este de vis. Astfel vă puteți relaxa în scaunul confortabil al autocarului în timp ce admirați priveliștea pe fereastră, totul la un preț excelent. O călătorie cu trenul poate fi la fel de confortabilă, dar prețul acesteia poate fi mai ridicat decât în primul caz. Pentru cei care călătoresc în interes de afaceri sau doar vor să ajungă repede la destinație varianta unei călătorii cu avionul este perfectă, iar prețul unui zbor este potrivit tuturor buzunarelor. Milano are 3 aeroporturi care îl deservesc, dintre care 2 operează exclusiv zboruri europene, unul în incinta orașului și altul în apropiere, la Bergamo.

Cel mai mare aeroport este Aeroportul Internațional Milano-Malpensa. Din România puteți alege un zbor spre Milano din București, Cluj-Napoca sau Timișoara. O călătorie tip ”roadtrip” cu mașina personală sau închiriată este varianta perfectă pentru amatorii de excursii lungi cu multe opriri.

În ceea ce privește transportul în comun, Milano se bucură de o rețea bine pusă la punct de metrou, tramvai, troleibuze și autobuze de care se pot bucura locuitorii și turiștii. Sistemul de tramvai este cotat ca unul dintre cele mai extinse din lume, având 19 linii pe o lungime totală de 1600 de km. De asemenea, Milano are și un serviciu privat de taxi cu prețuri foarte mari (care uneori depășesc inclusiv tariful din New York) datorită numărului mic de licențe acordate.

Puțin despre Milano

Milano este un oraș cu doar 1,3 milioane de locuitori, iar provincia Milano ce cuprinde orașul și împrejurimile are aproximativ 4 milioane de locuitori. Cu toate că suprafața ei este mică, provincia reprezintă cea mai densă populație din Italia. Istoria lui este lungă, fiind un oraș fondat de celți încă din anul 400 î.Hr. care a rezistat și a evoluat frumos până în zilele noastre.

Una dintre cele mai mari atracții ale orașului este arta culinară proprie. Turiștii vin aici special pentru a mânca cotoletta alla milanese, cassoeula, ossobuco, risotto alla milanese și brasato. Deserturile sunt de asemenea delicioase și variază cu perioada anului în care sunt consumate: colomba (de Paște), pane dei morti (de Paștele Morților), Panettone (specialitate de Crăciun.

Nici în materie de obiective turistice Milano nu duce lipsă de frumuseți pe care turiștii le pot vizita: Domul din Milano (a doua biserică din Italia și a 3-a din întreaga lume – simbolul orașului), Biserica Romanesque a Sant Ambrogio, Biserica ”Santa Maria delle Grazie” (înscrisă încă din anul 1980 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO), Castelul Sforzescp, Basilica San Lorenzo, Biblioteca Ambroziană, Gara Centrală și multe altele. De asemenea, Milano este cel mai importat oraș din lume în ceea ce privește opera lirică datorită faimosului ei Teatro alla Scala (Teatrul La Scala).


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×