Anunţ

Cursă Timișoara București: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la București până la Timișoara
Autocar București ↔ Timișoara în comparaţie cu trenul
Tren de la: CFR Calatori
de la 109,40* RON
de la 10h 02min

De la București la Timișoara cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de la București la Timișoara?

Drumul dintre București și Timișoara poate părea lung și obositor deoarece traversează aproape tot sudul țării de la Est la Vest. Din fericire, datorită cererii mare de mijloace de transport pentru miile de oameni care călătoresc între cele două orașe zilnic, variantele de călătorie sunt multe și foarte variate. În acest fel fiecare dintre noi își poate găsi modalitatea perfectă pentru a ajunge în Banat în funcție de bugetul personal, preferințe și program.

În cazul în care vă doriți să porniți la drum aveți de ales între următoarele mijloace de transport pentru a ajunge la Timișoara: autocar, avion, tren, mașina personală, un automobil închiriat sau chiar o combinație între acestea în cazul în care vă doriți să vizitați și alte obiective.

Cea mai bună variantă din punctul de vedere al raportului calitate-preț este cea de autocar București Timișoara. Cel mai mare avantaj este confortul dumneavoastră deoarece vă veți putea relaxa citind, vizionând un film sau chiar dormind relaxat în timp ce șoferul profesionist are grijă să ajungeți la destinație rapid și siguranță.

Nostalgicii și amatorii de călătorii cu trenul pot alege această variantă, dar trebuie să se pregătească pentru un bilet mai scump și o călătorie care va dura mai mult decât prima variantă. Cei care călătoresc în interes de serviciu sau cei care se grăbesc pot merge la Timișoara cu avionul sau cu un automobil, cazuri în care costurile sunt cele mai mari dintre toate variantele.

Cu autocarul la Timișoara

Stadt STADT 2
Timișoara, România | © catalinlazar - depositphotos.com

Timișoara este cel mai mare oraș din regiunea Banatului și în același timp centrul administrativ, cultural și turistic al acesteia. În același timp este al 3-lea cel mai mare oraș al României, după București și Cluj.

Fiind situati în vestul extrem al țării, acesta are un vibe foarte occidental cu toate că reușește să își păstreze în același timp și caracteristicile tradiționale românești. Mixul acesta între energiile europene vestice și estice fac din Timișoara o destinație de weekend din ce în ce mai căutată de turiști din toată lumea.

 

Ruta Timișoara – București

Traversarea țării de la Timișoara la București se face pe drumurile line care străbat sudul țării, o imensă zona de câmpie. Cei care doresc să facă un popas pe drum pot alege orașul Craiova, „capitala” Olteniei.

Amatorii de rute montane au varianta de a călători printre munți și pe la Sibiu, putând astfel să viziteze superbul oraș medieval din Transilvania și Valea Oltului într-o singură călătorie.

Cu autocarul la București
București
București, România | © bloodua - depositphotos

Bucureștiul este capitala României, cel mai mare și mai important oraș de la noi. Vibe-ul lui pozitiv și noua generație de antreprenori care au deschis aici numeroase cafenele și restaurante îi oferă acestuia un aer modern și cochet. În plus, de câțiva ani se organizează evenimente care mai de care mai interesante care atrag în capitală din ce în ce mai mulți turiști în fiecare sezon.

Cei 3 milioane de oameni care îl traversează zilnic pot călători în interior cu ajutorul mijloacelor de transport în comun la un preț mai mult decât acceptabil pentru fiecare bilet: metroul subteran și autobuzele, tramvaiele și trolleybus-urile de suprafață.

Autobuz de la București până la Timișoara în comparaţie cu trenul
București
Timișoara
cu: BlaBlaCar
de la 88,82* RON
București
Timișoara
cu: CFR Calatori
de la 109,40* RON
București
Timișoara
cu: CFR Calatori
de la 109,40* RON
București
Timișoara
cu: CFR Calatori
de la 109,40* RON
Autobuz de la Timișoara până la București în comparaţie cu trenul
Timișoara
București
cu: CFR Calatori
de la 115,20* RON
Timișoara
București
cu: CFR Calatori
de la 109,40* RON
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×