Anunţ

Cursă Salonic București: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la București până la Salonic
Autocar București ↔ Salonic în comparaţie cu trenul
Nu există cursă București ↔ Salonic. Folosiţi formularul de căutare.

Autocar București Salonic Prețuri

De la București la Salonic cu autocarul

Cum ajung de la București la Salonic?

Una dintre cele mai iubite destinații de vacanță de către turiștii români care caută locuri noi pentru o escapadă la mare în fiecare vară este chiar al doilea oraș ca mărime și importanță din Grecia, Salonic. Pe lângă faptul că este un oraș superb, este și relativ aproape de țara noastră, iar variantele de mijloace de transport cu care puteți ajunge în scurt timp pe litoralul grecesc sunt multe și variate: autocarul, trenul, avionul, mașina personală, un automobil închiriat sau chiar o combinație dintre acestea în cazul în care vă doriți să vizitați mai mult.

Poate cea mai bună variantă de călătorie din punct de vedere al raportului calitate-preț excelent este o excursie de autocar București Salonic. Pe lângă avantajul de a lua cu dumneavoastră bagaje mult mai voluminoase decât în cazul unui zbor, cu autocarul reușiți să vă relaxați sau chiar să dormiți în cele aproape 10 ore de mers până în frumos oraș grecesc.

Trenul este o variantă bună doar dacă doriți să călătoriți mai multe deoarece au loc schimburi pe traseu. Pentru cei mai grăbiți există întotdeauna varianta unui zbor, iar între București și Salonic durata acestuia este de maxim 2 ore. Mașina personală sau o mașină închiriată rămân variantele perfecte pentru cei care doresc să aibă libertatea de a alege orarul și traseul călătoriei.

Cu autocarul la Salonic

Stadt STADT 2
Salonic, Grecia | © mazzzur - depositphotos.com

Salonic (Thessaloniki) este al doilea oraș ca mărime și populație din Grecia și principalul oraș din regiunea greacă Macedonia. Este un oraș superb, situat pe malul mării, centru universitar pentru studenții care vin aici pentru educație și centru turistic pentru sute de mii de amatori de sejururi superbe la un preț excelent. Cea mai veche universitate din Grecia se află aici, Universitatea „Aristotel”, fiind fondată în 1926.

Transportul public de aici se face cu ajutorul unor autobuze care circulă în tot orașul între stațiile amplasate strategic. Biletele de autobuz se pot achiziționa de la „kiosk-urile” puse la dispoziția călătorilor în apropierea stațiilor.

 

Ruta Salonic – București

Drumul de întoarcere Salonic București urmărește, evident, aceeași rută ca și drumul dus. Cei 661 de kilometri pot fi parcurși în maxim 10 ore, iar peisajele pe care le puteți admira pe fereastra autocarului sunt superbe și merită cu prisosință să fie parcurse în deplină relaxare.

În plus, ruta trece chiar și prin capitala Bulgariei, orașul Sofia, pe care îl puteți vizita dacă decideți să faceți o pauză de odihnă acolo.

Cu autocarul la București
București
București, România | © bloodua - depositphotos

Orașul București este capitala României, centrul cultural, turistic, politic, administrativ și de afaceri al țării. Tocmai din acest motiv acesta este tranzitat zilnic de peste 3 milioane de locuitori, vizitatori și persoane care vin din provincie zilnic pentru locul de muncă.

Transportul public în București se face cu ajutorul mai multor variante: subteran cu metroul și suprateran cu autobuzul, tramvaiul sau tolley-bus-ul. Turiștii vin aici pentru a vedea Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare clădire din lume, dar și viața de noapte bucureșteană care este celebră în toată lumea pentru libertățile pe care le oferă iubitorilor de petreceri.

Conexiuni populare de curse București
Conexiuni populare de curse Salonic
Conexiuni populare de curse București
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×