Anunţ

Autocar Praga: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la Praga cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse VienaPraga
de la 70,56 lei
de la 00h 50min
cu ÖBB, FlixBus, Arda Tur, RegioJet, BlaBlaCar, Distribusion, Austrian Airlines
Curse Karlovy VaryPraga
Curse AradPraga
Curse TimișoaraPraga
de la 197,32 lei
de la 11h 00min
cu FlixBus, Atlassib, Comati PSG, Distribusion, Atlantic Travels International
Curse BrașovPraga
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibile

Cu autocarul sau autobuzul la Praga

Oraș Praga
Praga, Republica Cehă | © estea - depositphotos.com

Praga (www.prague.eu) este capitala Republicii Cehe și în același timp unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei. Tocmai din acest motiv a primit de-a lungul timpului diferite supranume, cum ar fi ”Praga mater urbium” (mama orașelor), ”Orașul celor o sută de clopotnițe” sau chiar ”Orașul de aur”. Fiind atât de frumos și popular la nivel mondial, pentru a ajunge la Praga puteți alege dintr-o multitudine de mijloace de transport: autocar, tren, avion sau mașina personală. În funcție de preferințe, buget și disponibilitate puteți alege orice cale pentru a ajunge în marele oraș, cu garanția că aici veți găsi o multitudine de locuri de vizitat și de experiențe minunate care vă vor transforma vacanța într-una de vis.

Pentru cei care nu se grăbesc și doresc să se bucure de o călătorie de vis prin Europa, cea mai bună variantă este cea de autocar Praga. Prin intermediul companiilor care oferă astfel de servicii puteți să vă bucurați într-un confort maxim de priveliști deosebite și alte orașe europene foarte frumoase prin care trece traseul în drum spre Praga. Prețurile variază în funcție de companie și ora la care doriți să porniți, dar cu siguranță există variante pentru toate buzunarele astfel încât să ajungeți mulțumiți la destinație.

Pentru cei grăbiți cu un buget mai mare varianta de a călători cu avionul vă stă întotdeauna la dispoziție. O călătorie cu trenul este de asemenea o variantă bună pentru a vizita mai mult din Europa, dar prețul acesteia poate fi mai crescut decât cel al unei călătorii cu autocarul.

Prin Praga

Transportul public din oraș se poate face, în funcție de dorințele fiecăruia, cu ajutorul metroului, a tramvaielor, a autobuzelor, a funicularului către dealul Petrin și a telescunului de la Grădina Zoologică. De asemenea, o călătorie cu taxi-ul poate fi potrivită pentru cei care se grăbesc sau nu au răbdare să aștepte un alt mijloc de transport.

Praga este un oraș situat pe râul Vltava, în Boemia Centrală. Are 1,67 de locuitori permanenți și aproape 300.000 de locuitori flotanți care vin aici zilnic pentru serviciu din regiunile învecinate. Datorită frumuseții lui și a popularității la nivel mondial, centrul istoric al orașului a fost inclus pe lista UNESCO a locurilor din patrimoniul cultural mondial. Printre cele mai celebre locuri din oraș se numără și Ceasul Astronomic, Podul Carol, numeroase castele și biserici istorice, Vechiul cartier evreiesc Josefov, Grădina Zoologică, celebra ”Casă care dansează” și Metronomul din Praga. În plus, orașul este foarte cunoscut și admirat și pentru colecția de ceasuri cu cadran montate pe cele mai frumoase și importante clădiri din oraș.

Pe lângă frumusețea lui pentru care vin aici foarte mulți turiști, Praga este cunoscută la nivel mondial și ca un oraș al conferințelor internaționale, aici fiind organizate de-a lungul timpului Summitul Nato din 2002, Sesiunea comitetului Olimpic Internațional din 2004, Adunarea generală a Uniunii Astronomice Internaționale din 2006, Summitul Fondului Monetar Internațional și al Băncii Mondiale din 2000. Alături de acestea sunt multe alte evenimente din domeniul medical, economic, tehnologic sau de publicitate organizate aici în fiecare an.


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×