Anunţ

Autocar Paris: Curse în comparaţie

Toate cursele Curse de la Paris cu Pletl, Atlassib, Eurolines și alți operatori
Curse frecvente
Curse Aeroportul Paris-Beauvais-Tillé (BVA)Paris
Curse LondraParis
de la 147,93 lei
de la 01h 10min
cu prbu, easyJet, FlixBus, Eurostar, BlaBlaCar, Lufthansa, Air France, megabus.com, Distribusion, BlaBlaCar Bus, British Airways, KLM Royal Dutch Airlines
Curse Disneyland ParisParis
Curse MilanoParis
Curse BarcelonaParis
*Preţ inclusiv TVA - modificări provizorii posibileCu autocarul la Paris

Oraș Paris
Paris, Franța | © sborisov - depositphotos.com

Parisul (www.en.parisinfo.com) este un oraș care a devenit mai mult decât o destinație perfectă de vacanță, ajungând deja un simbol mondial și un brand pe care îl recunoaște aproape oricine. Este o destinație preferată și dorită de majoritatea oamenilor de pe tot globul, fiind în top 3 cele mai vizitate orașe la nivel mondial. Evident, variantele de a călătorii aici sunt multe și variate în funcție de punctul de plecare, bugetul fiecăruia și preferințele personale: avionul, trenul, autocarul, mașina personală sau barca și evident o combinație între acestea pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi și vor o excursie plină de aventuri.

În Europa, cea mai bună variantă de a călători este cea de autocar Paris deoarece vă permite să admirați peisaje minunate în timp ce vă relaxați neavând responsabilitatea specifică șoferului, iar companiile de transport sunt numeroase. Dacă vă grăbiți sau aveți rău de mișcare puteți apela oricând din orice capitală europeană sau chiar unele orașe mai mici la o cursă cu avionul pe unul dintre multele aeroporturi din Paris și împrejurimi. Trenul este de asemenea o variantă foarte bună pentru a admira Europa și orașele ei, dar vă poate costa puțin mai mult decât călătoria cu autocarul.

Prin Paris

Transportul public din Paris este foarte bine îngrijit și pus la punct, având stații foarte apropiate situate în absolut toate zonele centrale și periferice. Călătorii au de ales între metrou, RER (un tren care traversează foarte rapid orașul în toate direcțiile), autobuze, tramvaie, funicularul de la Sacre-Coeur și chiar taxi-ul. Un bilet obișnuit în interiorul Parisului este universal, costă 1,9 euro și vă permite să călătoriți în continuitatea unei direcții cu orice mijloc de transport timp de o oră și jumătate.

Pentru zonele adiacente (incluzând aeroporturile) va trebui să cumpărați bilete speciale care costă mai mult. Există și varianta de a achiziționa un abonament pe una, 3 sau 5 zile sau un set de 10 bilete la un preț mai accesibil. Există de asemenea varianta unei călătorii pe râul Sena cu bărcile cunoscute sub denumirea de Batteaux Mouches, la un preț de doar 9 euro.

Odată ajunși aici aveți atât de multe locuri minunate de vizitat, încât nu veți avea nici măcar o secundă să vă plictisiți: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Domul Invalizilor unde se află mormântul lui Napoleon, Catedrala Notre-Dame, Catedrala Sacre-Coeur, Catedrala Saint-Chapelle, muzeele minunate Luvru, Orsay, Georges Pompidou, Rodin, Picasso, cartierele celebre precum Montmartre, Montparnasse, Les Halles, străzile celebre Champs-Elisees și Rue de Rivoli, piețele arhicunoscute ca Place de la Bastille sau Place de la Concorde, cimitirele, viața de noapte, restaurantele grozave și multele brasserii unde vă puteți delecta cu patiseria delicioasă specifică pariziană.

În plus, împrejurimile Parisului au numeroase atracții pentru turiști cum ar fi Parcul Disneyland Paris, cartierul La Defense, Palatul Versailles și Bazilica Saint Denis în Nord. Cert este că orice alegeți să faceți vă veți bucura și vă veți îmbogăți sufletul cu cultură, istorie, arhitectură, bucătărie și artă în Orașul Luminilor unde nu există prilej de plictiseală. Parisul este un oraș unde orice om trebuie să ajungă măcar o dată în viață.


Curse disponibile
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×