Anunţ

Cursă Timișoara Bacău: Preţ și durată

Toate cursele Autobuz de la Bacău până la Timișoara
Autocar Bacău ↔ Timișoara în comparaţie cu trenul
Nu există cursă Bacău ↔ Timișoara. Folosiţi formularul de căutare.

Autocar Bacău Timișoara Prețuri

De la Bacău la Timișoara cu autocarul sau cu trenul

Cum ajung de de la Bacău la Timișoara?

Ruta Bacău Timișoara traversează România de la Est la Vest, trece prin zone montane, de deal, podișuri și câmpie și are o lungime de 587km. Din aceste motive, cu zeci de ani în urmă, acest drum era un deziderat aproape imposibil pentru locuitorii obișnuiți ai celor două orașe.

Din fericire transportul public s-a modernizat, iar vremurile în care trăim ne permit să călătorim între diferite orașe din țară și străinătate rapid și sigur. Companiile de transport persoane ne pun la dispoziție multe variante dintre care putem alege una potrivită preferințelor noastre: autocare, trenul, automobile închiriate, mașina personală.

Cea mai bună variantă pentru o călătorie atât de lungă este cea de autocar Bacău Timișoara. Pe lângă prețul foarte potrivit, scăpați și de stresul condusului unui automobil pe distanțe lungi. În autocar vă puteți relaxa citind sau ascultând muzică în timp ce șoferul profesionist are grijă să vă ducă la destinație în deplină siguranță și cât se poate de repede.

Cei mai nostalgici pot alege varianta unei călătorii cu trenul, dar aceasta costă de foarte multe ori mai mult decât o călătorie cu autocarul și are un program mai puțin flexibil de plecări – sosiri. Cei care iubesc roadtrip-urile pot alege, evident, să călătorească în ritm propriu la volanul unui automobil personal sau închiriat.

Cu autocarul la Timișoara

Stadt STADT 2
Timișoara, România | © catalinlazar - depositphotos.com

Fiind cel mai mare oraș din regiunea Banatului, Timișoara este în același timp și centrul administrativ, turistic, cultural și politic al acesteia. Este al 3-lea cel mai mare oraș al țării atât ca număr de locuitori cât și ca suprafață după București și Cluj- Napoca.

Vibe-ul său occidental îmbinat cu tradiția românească ce încă se păstrează vie în vestul îndepărtat al țării au transformat Timișoara într-o destinație perfectă pentru un city-break liniștit și relaxant. Dacă vă doriți să schimbați cotidianul pentru câteva zile, Timișoara poate fi orașul potrivit pentru dumneavoastră.

 

Ruta Timișoara – Bacău

Ca toate lucrurile bune, sejurul în Timișoara se termină repede iar întoarcerea în Bacău este iminentă. Dacă nu v-ați săturat de cultură și istorie puteți face multe popasuri pe drum în orașe medievale românești unde veți admira și învăța istorie live, fiind înconjurați de aceasta la fiecare pas: Alba Iulia, Sibiu, Brașov.

Cu autocarul la Bacău
Bacau
Bacau, România | © redcarpett - depositphotos.com

Bacău este un orășel mic și cochet, reședința județului cu același nume. Este situat în regiunea Moldova și promite o experiență de neuitat atât din punct de vedere al energiei foarte particulare din zonă, cât și din punct de vedere al preparatelor tradiționale românești gătite după rețete moștenite de la străbuni.

Fiind situat foarte aproape de orașele Suceava și Piatra Neamț, dar și de Complexul Mănăstiresc al Bucovinei, fiți siguri că nu veți avea ocazia să vă plictisiți dacă ajungeți aici întâmplător sau chiar într-o scurtă vacanță. Transportul public în interiorul orașului se face prin intermediul unor autobuze și maxi-taxi-uri (pe care locuitorii le numesc simpatic „dube”) care sunt mai mult decât suficiente pentru nevoile de transport ale locuitorilor și vizitatorilor. Amatorii de cultură și literatură pot vizita , în timpul sejurului lor, Casa Memorială George Bacovia sau Casa Memorială Nicu Enea.

Conexiuni populare de curse Bacău
Conexiuni populare de curse Bacău
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×