Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să știți, atunci când călătoriți
Prima pagină Blog Hello România!

Hello România!

Bine ati venit

Călătoria cu autobuzul este un obicei care se răspândește din ce în ce mai mult de-a lungul rețelei europene de transport, chiar și în România unde această tendință câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Avantajul constă nu numai în impactul redus asupra mediului,spre deosebire de utilizarea autovehiculelor, dar este de asemenea reflectat de multe ori și în prețuri mai mici în comparație cu alte mijloace de transport.

 

Între timp, autocarul a devenit o alternativă avantajoasă pe distanțe lungi, chiar în comparație cu utilizarea mașinii,mai ales în ceea ce privește confortul: Wi-Fi, scaune mai confortabile, baie și mai mult spațiu pentru bagaje sunt doar câteva din avantajele pe care le oferă călătoria cu autocarul.

CELE MAI BUNE OFERTE CU BUSRADAR.RO

Este timpul să faceți o călătorie lungă, să vizitați o rudă care locuiește departe sau doar doriți să vizitați o țară nouă, să găsiți noi locuri și să întâlniți oameni noi? Cu busradar.ro puteți căuta autobuze interurbane din Europa, având la îndemână informațiile esențiale privind diferitele căi (momente și locuri de plecare și de sosire, opriri, timpul de călătorie și de prețurile diferiților transportatori). În mod alternativ, putem oferi și informații despre rutele feroviare sau despre disponibilitatea de carpooling.

BLOGUL NOSTRU

În blog-ul nostru vă oferim informații și știri despre liniile naționale și internaționale de transport cu autocarul, așa cum noi credem că este interesant să știm ce se întâmplă în lume legat de transportul în comun, credem ca și tu ar trebui să ai posibilitatea de a fi ținut la curent cu ultimele știri. De aceea, lucrăm pentru a fi un motor de căutare de încredere și ne-ar plăcea să primim opinia dumneavoastră despre noi astfel încât să putem continua să îmbunătățim busradar.ro.

Bine ati venit
Bine ați venit pe busradar.ro | © kgtohbu - depositphotos.com

Creată la data de 16.10.2017
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×