Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să știți, atunci când călătoriți
Prima pagină Blog Aplicația mobilă de căutare autocar

Aplicația mobilă de căutare autocar

Sunteți în mișcare și doriți să știți spontan când și de unde puteți lua un autocar? Care este cea mai ușoară și cea mai rapidă modalitate de a căuta și compara cursele de autocar? Lesne de înțeles: stația de autobuz ar trebui să fie în apropiere și călătoria pe distanțe lungi cu autobuzul ar trebui să fie oferită la un preț accesibil. Mai ales dacă planificați o călătorie mai lungă, să zicem o călătorie cu autocarul de la București la Istanbul. De ce nu încercați aplicația de căutare autocar de la busradar.ro pe smartphone-ul dumneavoastră?

 

Cel mai la îndemână și întotdeauna la zi, aplicația autobuzelor de la distanță busradar.ro va fi cu dvs. pe telefonul mobil sau pe tabletă oriunde ați merge. Cu doar un singur clic puteți căuta cea mai potrivită conexiune și puteți efectua o călătorie ieftină cu autobuzul sau autocarul. Aplicația gratuită pentru iOS, Android și Windows este gata de descărcare, astfel încât să puteți începe să căutați cel mai potrivit autocar imediat!

AVANTAJELE APLICAȚIEI DE CĂUTARE AUTOCARE BUSRADAR.RO

Aplicația de căutare autocar vă ajută să comparați toate liniile de autobuz și conexiunile acestora. Cu ajutorul aplicației noastre de autobuze intercity aveți posibilitatea nu numai să verificați toate stațiile de autobuz din apropierea dvs., ci și să comparați cu ușurință toate prețurile, orele de plecare și timpul de călătorie cu telefonul mobil sau cu tableta. Odată ce ați găsit autobuzul care vi se potrivește cel mai mult, puteți să rezervați biletul oferit de diferiți furnizori. Utilizarea aplicației nu numai că vă permite să căutați autocare: în mod alternativ, puteți găsi și călătorii cu trenul.

Creată la data de 16.02.2018
Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat!

Actualizează browser-ul pentru a vedea pagina corect. Actualizează browser-ul acum

×